Am instalat phpbbfungames, a mers perfect dar tot nu gasea anumite fisiere din limba romana
Am instalat glance care nu avea ce sa instaleze, nu arata nici un fisier si va garantes ca se afla intrun folder care era de un singur cuvand si era in dir mod si nu mai era inca un director intre dir glance si fisierele lui.
Am instalat quick reply, care toate complete, la fel si el nu gasea anumite fisiere si totusi nu imi arata partea in forum unde sa da raspunsurile rapide, si am vasut ca si in subSilver si in Solaris a fost bagat.
Si ultima a fost Fully Integrated Shoutbox redenumit shoutbox instalat, identic si el, nu gasea anumite fisiere dar toate erau complete dar totusi nu imi merge imi da eroarea aceasta:
Si asta e cam tot... va rog sa ma ajutati ca am nevoie de un shoutbox si chiar de un glance.<center>
Could not get shoutbox information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'vafcat_dbf.phpbb_shout' doesn't exist
SELECT s.*, u.user_allowsmile, u.username FROM phpbb_shout s, phpbb_users u WHERE s.shout_user_id=u.user_id ORDER BY s.shout_session_time DESC LIMIT 0, 20
Line : 98
File : /home/www/vafcat.freeprohost.com/forum/shoutbox_view.php
</center>
Singura greseala care am facut-o pana acum ca am facut un portal.php manual si nu cu mod-ul vostru de instalare, copiind sursa si modificando si redenumind-o.