PT ADMIN!!!!
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
PT ADMIN!!!!
CHIAR NU-TI INTELEG MOTIVUL PT CARE M-AI BLOCAT SA NU-MI SPUI CA TE-AM JIGNIT CU CEVA!!!!?????
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Mediu
Sincer nu-mi dau seama despre ce vorbeşti!? Ce blocare? A cui?
Periodic - automat - se face a anumită verificare a activitătii utilizatorilor. Dacă utilizatorul a fost inactiv primeşte - automat - un email de atenţionare ce conţine un link ce poate fi accesat şi contul se "reface". Dacă nu este accesat o perioadă de timp atunci se mai trimite un email - tot automat - în care utilizatorul este anunţat de închiderea temporară a contului. Dacă se trimite un email unui admin acesta poate foarte uşor să reactive contul.
Prin urmare, dacă tu nu înţelegi motivul eu cu atât mai puţin.
Desigur, dacă crezi că a fost un abuz şi eşti în măsură să-l dovedeşti, te rog scrie-mi personal
Periodic - automat - se face a anumită verificare a activitătii utilizatorilor. Dacă utilizatorul a fost inactiv primeşte - automat - un email de atenţionare ce conţine un link ce poate fi accesat şi contul se "reface". Dacă nu este accesat o perioadă de timp atunci se mai trimite un email - tot automat - în care utilizatorul este anunţat de închiderea temporară a contului. Dacă se trimite un email unui admin acesta poate foarte uşor să reactive contul.
Prin urmare, dacă tu nu înţelegi motivul eu cu atât mai puţin.
Desigur, dacă crezi că a fost un abuz şi eşti în măsură să-l dovedeşti, te rog scrie-mi personal

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Multumesc foarte multbogdan scrie:Inactive Users MOD