Could not find email template file :: user_welcome
DEBUG MODE
Line : 111
File : /usr/home/vhosts/mezz.lx.ro/includes/emailer.php" cand se inregistreaza un user nou??

Pe www.lx.ro e dezactivata functia mail().mezz scrie:deci pe www.lx.ro nu se ofera suport pt e-mail nu??(
Vezi ca n-ai urcat toate fisierele pe server. Mai precis cele de limba (\language\lang_english\email\user_welcome.tpl)mezz scrie: " Eroare generală
Could not find email template file :: user_welcome
DEBUG MODE
Line : 111
File : /usr/home/vhosts/mezz.lx.ro/includes/emailer.php" cand se inregistreaza un user nou??:
Nu ai completat toate datele pe pagina de "Activare Gazduire!"mezz scrie:sa mor yo dak gasesc un host calumea...(..pe xhost cand vreau sa votez sau cand intru in anumite meniuri sa topicuri imi zice " Ne pare rau, pagina cautata nu exista "....mor in mm masii de panarama de host...DAR CHIAR NU SE GASESTE UN HOST CALUMEA IN LUMEA ASTA??..pe lsn.ro m-am inreg si nu am mai prmit e-mailul ala de conf de vreo cateva zile, asa am patit si pe mxhost....bag picioarele in ele de servere
![]()
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator