Could not find email template file :: user_welcome

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
mezz
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de mezz »

deci pe www.lx.ro nu se ofera suport pt e-mail nu???de asta imi apare " Eroare generală

DEBUG MODE

Line : 111
File : /usr/home/vhosts/mezz.lx.ro/includes/emailer.php" cand se inregistreaza un user nou?? :( :(
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

mezz scrie:deci pe www.lx.ro nu se ofera suport pt e-mail nu??(
Pe www.lx.ro e dezactivata functia mail().
mezz scrie: " Eroare generală

DEBUG MODE

Line : 111
File : /usr/home/vhosts/mezz.lx.ro/includes/emailer.php" cand se inregistreaza un user nou?? :( :
Vezi ca n-ai urcat toate fisierele pe server. Mai precis cele de limba (\language\lang_english\email\user_welcome.tpl)

Ar fi trebuit sa scrii in forumul Probleme legate de instalare sau actualizare :!:
mezz
Utilizator înregistrat

Mesaj de mezz »

gata man...am rezolvat...am pus pe xhost.ro si am facut o adresa pe go.ro si mere tzava..... :lol: :lol: :lol:
mezz
Utilizator înregistrat

Mesaj de mezz »

pe xhost am alta belea :(...nu imi gaseste niste pagini si nu pot sa votez(faza e ca se intampla catodata)....crek raman pe lx.ro si scot functia de mail....Deci cum as putea sa dezactivez functia de mail???sa nu mai trmita la ce inreg???
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

mezz
Utilizator înregistrat

Mesaj de mezz »

sa mor yo dak gasesc un host calumea...:((..pe xhost cand vreau sa votez sau cand intru in anumite meniuri sa topicuri imi zice " Ne pare rau, pagina cautata nu exista "....mor in mm masii de panarama de host...DAR CHIAR NU SE GASESTE UN HOST CALUMEA IN LUMEA ASTA??..pe lsn.ro m-am inreg si nu am mai prmit e-mailul ala de conf de vreo cateva zile, asa am patit si pe mxhost....bag picioarele in ele de servere :shock: :shock:
flowers

Mesaj de flowers »

Pentru ceva gratis, putini se inghesuie sa remedieze defectiunile. Pentru ceva cu plata, da.
mezz
Utilizator înregistrat

Mesaj de mezz »

:shock: :shock: tzava ........acuma nu mai mere deloc site-ul...doamne dumnezeule ce panarma..
lsn_ro
Nou venit

nu cerem mult!

Mesaj de lsn_ro »

mezz scrie:sa mor yo dak gasesc un host calumea...:((..pe xhost cand vreau sa votez sau cand intru in anumite meniuri sa topicuri imi zice " Ne pare rau, pagina cautata nu exista "....mor in mm masii de panarama de host...DAR CHIAR NU SE GASESTE UN HOST CALUMEA IN LUMEA ASTA??..pe lsn.ro m-am inreg si nu am mai prmit e-mailul ala de conf de vreo cateva zile, asa am patit si pe mxhost....bag picioarele in ele de servere :shock: :shock:
Nu ai completat toate datele pe pagina de "Activare Gazduire!" 8)
Se activeaza numai cont-urile cu toate datele completate!
:!:
gigix
Nou venit

rugmainte...

Mesaj de gigix »

Problemele tale avute cu trimiterea de emailuri prin intermediul forumului phpbb pus de tine in contul tau de la xhost.ro nu sunt legate de functionalitatea forumului ci de limitarile pe serverul nostru...si anume faptul ca funtia mail este oprita. Pentru a trimite mail prin forumul tau este de ajuns sa setezi din admin panel forumul sa trimita mail prin smtp folosind un cont al tau de mail care se afla pe alt server decat xhost.

Celelalte probleme legate de functionalitatea contului tau le poti trimite la adresa suport@xhost.ro sau le poti detalia direct pe forumul nostru
http://forum.xhost.ro....nu degeaba am pus aceste facilitati la dispozitia ta.

Cu ocazia prezentei mele pe forumul oficial phpbb ro tin sa felicit comunitatea phpbb worldwide pentru probabil cea mai raspandita aplicatie forum de pe net. Felicitari tuturor celor care au participat la dezvoltarea sa. Eu unul nu am intampinat nici cea mai mica problema legata de utilizarea sa.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”