Am vazut pe un forum ( http://www.forcemetin.ro ) acele dungi albe pe bara albastra a cateogriilor unde apar si numarul de posturi , vizualizari si ultimul post..
Daca stiti ce trebuie sa modific si cum ca sa pot face acele dungi albe..Cred ca tema forumului este we_universal
EDIT: Detinatorul la scur timp dupa ce am postat eu a scos acele dungi dar imaginati-va barile de categorii numai ca aveau niste dungi albe in pozitie oblica
Dungi
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- SebastianBB
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Neexperimentat
- SebastianBB
- Utilizator înregistrat
- SebastianBB
- Utilizator înregistrat
Re: Dungi
Pentru tema we_universal imaginea pentru barile de categorii se numeste bg_list in folderul temaimpicita/theme/images ...
Intrati in photoshop faceti o imagine ( eu am facut 90x60) o colorati si ii puneti pattren apoi o inlocuiti cu cea din folder..apoi urcai pe fz
Intrati in photoshop faceti o imagine ( eu am facut 90x60) o colorati si ii puneti pattren apoi o inlocuiti cu cea din folder..apoi urcai pe fz