invitatii - hi2.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
invitatii - hi2.ro
Scuzatima ca discut aici dar as vrea sa stiu daca cineva are niste invitati pe hi2.ro daca are cineva va rog eu mult daca puteti sa imi dati si mie una daca aveti va rog sa mi-o dati prin ms ca sa nu le ia ceilalti utilizatori
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: invitatii - hi2.ro
Ai trecut pe la scoala?
"Scuzati-ma ca discut aici, dar as vrea sa stiu daca cineva are niste invitatii pe hi2.ro. Daca are cineva, va rog eu mult, daca puteti, sa imi dati si mie una. Daca aveti, va rog sa mi-o dati prin ms ca sa nu le ia ceilalti utilizatori."
"Scuzati-ma ca discut aici, dar as vrea sa stiu daca cineva are niste invitatii pe hi2.ro. Daca are cineva, va rog eu mult, daca puteti, sa imi dati si mie una. Daca aveti, va rog sa mi-o dati prin ms ca sa nu le ia ceilalti utilizatori."
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Nu cred ca iti va da cineva o invitatie pe "moka" . Am si eu cont acolo , pe care il folosesc pentru diferite teste iar cand l-am facut am dat 1 euro . Insa nu il recomand , merge foarte foarte greu , da foarte multe rateuri , erori , limitari ... asa ca mai bine iti iei host de la firma specializata . Sincer iti spun ca nu se merita .
- Francisco
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 1.0.0
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Experimentat
Eu nam dat niciun ban, pt ca mi-a dat contu un prieten
Despre mine:
OCUPATII: Liceul, web developer.
Sporturi: Football, volei, baschet si PK