Problema cu permisiunile
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- PoRcEsKy
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Problema cu permisiunile
Imi cer scuze daca am gresit directoriu , dar nu am gasit unde sa postez
Am si eu o problema cu permisiunile la forum , vreau sa dai cale libera la forum pentru vizitatori , am setat permisiunile la toate categoriile/forumurile si cand dau Aplly revine la normal.. fara nici o schimbare..
Am citit undeva , ca versiunea temei trebe sa fie aceasi cu versiunea phpbb-ului , dar am pus si tema originala de la phpBB si degeabaa.. ce este de facut , se mai poate rezolva? Fara a reinstala forumu
Despre acest forum/tema/problema este vorba www.sccs.ro
Am si eu o problema cu permisiunile la forum , vreau sa dai cale libera la forum pentru vizitatori , am setat permisiunile la toate categoriile/forumurile si cand dau Aplly revine la normal.. fara nici o schimbare..
Am citit undeva , ca versiunea temei trebe sa fie aceasi cu versiunea phpbb-ului , dar am pus si tema originala de la phpBB si degeabaa.. ce este de facut , se mai poate rezolva? Fara a reinstala forumu
Despre acest forum/tema/problema este vorba www.sccs.ro
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema cu permisiunile
Versiunea stilului nu are legatura cu panoul de control.
Incearca sa setezi permisiunile per forum, poate merge asa.
Incearca sa setezi permisiunile per forum, poate merge asa.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
- PoRcEsKy
- Utilizator înregistrat
Am incercat Toate variantele posibile legate de permisiuni .. degeaba , daca creez o categorie/forum nou si setez permisiunile este bine dar de exemplu la cele vechi daca vreau sa le schimb nu merge
- Dragosvr92
Ar putea fi o problema cu serverul care refuza sa trimita schimbarile, nu s sigur.
Eu pot selecta doar 14 forumuri in acelsi timp pentru a modifica permisiunile.
Asteapta pana iti raspunde si alt cineva, nu vad de ce nu ar merge sa modifici permisiunile.
Asteapta pana iti raspunde si alt cineva, nu vad de ce nu ar merge sa modifici permisiunile.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
- PoRcEsKy
- Utilizator înregistrat
Cod: Selectaţi tot
Eu am incercat si 1 forum macar si nimic
Sper sa raspunde cineva , deoarece este foarte naspa multe grupuri nu au acces la categorii/forumuri
Din am auzit de la cineva ca ar exista un script ceva pentru setarea permisiunilor , eu am cauta pe Google dar nu am gasit nimic.
- bogdan
Subiect mutat. Tine de Functionare.
Pe ce browser ai testat? Ai facut cumva upgrade la forum?
Pe ce browser ai testat? Ai facut cumva upgrade la forum?
- PoRcEsKy
- Utilizator înregistrat
Firefox Mozilla , Chrome , nu am facut nici un upgrade la forum , am 3.0.10 la fel si tema despre acest forum este vorba http://www.sccs.ro ,
- bogdan
Stilul tau nu e actualizat. Iti dau un singur exemplu: fisierul jumpbox.html ar trebui sa includa
http://www.sccs.ro/styles/SCCS.RO/template/jumpbox.html
http://area51.phpbb.com/code-changes/3. ... .html.html
<form method="post" id="jumpbox" action="{S_JUMPBOX_ACTION}" onsubmit="if(this.f.value == -1){return false;}">
http://area51.phpbb.com/code-changes/3. ... .html.html
- PoRcEsKy
- Utilizator înregistrat
Aceste este jumpbox-ul meu
Ai / ati putea sa bagati voi ce trebe in el apai sa ii dau copy/paste daca va rog frumos? chiar as vea nevoie maxima sa rezolv permisiunile.. si dupaia trebe sa reincerc sa vad daca imi merg sa aplic permisiunile?
Multumesc anticipat.
<!-- IF S_DISPLAY_JUMPBOX -->
<form method="post" name="jumpbox" action="{S_JUMPBOX_ACTION}" onsubmit="if(document.jumpbox.f.value == -1){return false;}">
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td nowrap="nowrap"><span class="gensmall"><!-- IF S_IN_MCP and S_MERGE_SELECT -->{L_SELECT_TOPICS_FROM}<!-- ELSEIF S_IN_MCP -->{L_MODERATE_FORUM}<!-- ELSE -->{L_JUMP_TO}<!-- ENDIF -->:</span> <select name="f" onchange="if(this.options[this.selectedIndex].value != -1){ document.forms['jumpbox'].submit() }">
<!-- BEGIN jumpbox_forums -->
<!-- IF jumpbox_forums.S_FORUM_COUNT eq 1 --><option value="-1">------------------</option><!-- ENDIF -->
<option value="{jumpbox_forums.FORUM_ID}"{jumpbox_forums.SELECTED}><!-- BEGIN level --> <!-- END level -->{jumpbox_forums.FORUM_NAME}</option>
<!-- END jumpbox_forums -->
</select> <input class="btnlite" type="submit" value="{L_GO}" /></td>
</tr>
</table>
</form>
<!-- ENDIF -->
Multumesc anticipat.
- Dragosvr92
Reparand doar fisierul acesta nu te va ajuta cu nimic. trebuie sa actualizezi intreg forumul/stilul.
Jumpbox-ul este acelasi in fiecare tema oricum, deci il poti rescrie cu un fisier original.
PS: Problema cu permisiuniile nu are legatura cu Panoul de control. Am mai zis. Singura legatura dintre panou si stil ar fi ca stilul sa nu asculte de permisiunile softului.... Daca nu vrea sa salveze permisiunile in panou, nu are nicio legatura cu stilul.
Jumpbox-ul este acelasi in fiecare tema oricum, deci il poti rescrie cu un fisier original.
PS: Problema cu permisiuniile nu are legatura cu Panoul de control. Am mai zis. Singura legatura dintre panou si stil ar fi ca stilul sa nu asculte de permisiunile softului.... Daca nu vrea sa salveze permisiunile in panou, nu are nicio legatura cu stilul.