Hosting diferentiat

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
(c) DeeQ
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Hosting diferentiat

Mesaj de (c) DeeQ »

Stiu ca mai s-a discutat de hostinguri free dar eu vreau ceva diferit.Imi trebuie un hosting gratis care de exemplu :pagina mea se numeste nume.subdomeniu.ro.Cand gresesc o pagina sau aceasta nu exista sa nu mai ma transfere pe pagina lor de hosting.Adica la multe hostinguri cand dau de ex nume.subdomeniu.ro/allaballa ma duce pe pagina de hosting si spune ca e eroare.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Hosting diferentiat

Mesaj de flowers »

(c) DeeQ scrie:Stiu ca mai s-a discutat de hostinguri free dar eu vreau ceva diferit.Imi trebuie un hosting gratis care de exemplu :pagina mea se numeste nume.subdomeniu.ro.Cand gresesc o pagina sau aceasta nu exista sa nu mai ma transfere pe pagina lor de hosting.Adica la multe hostinguri cand dau de ex nume.subdomeniu.ro/allaballa ma duce pe pagina de hosting si spune ca e eroare.
Pai asa isi fac reclama. :lol:
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Hosting diferentiat

Mesaj de AlexandruM »

Vezi daca te ajuta asta : http://www.thesitewizard.com/archive/custom404.shtml
+poti sa ii dai un design dragut acelei pagini cu care poti amuza "publicul" :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”