Like-uri pe facebook
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Neexperimentat
Like-uri pe facebook
Venim in intampinarea promovarii afacerii tale oferindu-ti like-uri catre fan page-ul tau (FARA PROFIL/POZE , DOAR PAGINI ) pentru a creste popularitatea ta in cea mai mare retea de socializare.Imbunatateste imaginea companiei tale sau proiectului tau. Beneficii concrete:
- Pagina ta va aparea pe primele locuri in Facebook Search
- Pagina ta va fi recomandata mai des de catre Facebook
- Creste valoarea perceputa a paginii (doar tu ca admin stii cine iti sunt fanii)
Siguranta garantata. Fanii sunt reali.
Nu este necesar accesul la cont. Ne spui doar pagina si in cateva ore-zile ai fanii Garantat.
Preturi
100 - 1.95 euro
200 - 3 euro
500 - 6 euro
1000 - 10 euro
Accept si comenzi mai mari
Plata: paypal ,transfer bancar ,plata in Bucuresti ,alertpay, accept si cartele de reincarcare si alte metode .
De asemenea vand si subscriberi pentru profile
yahoo:valentin_anghel_2005@yahoo.com
- Pagina ta va aparea pe primele locuri in Facebook Search
- Pagina ta va fi recomandata mai des de catre Facebook
- Creste valoarea perceputa a paginii (doar tu ca admin stii cine iti sunt fanii)
Siguranta garantata. Fanii sunt reali.
Nu este necesar accesul la cont. Ne spui doar pagina si in cateva ore-zile ai fanii Garantat.
Preturi
100 - 1.95 euro
200 - 3 euro
500 - 6 euro
1000 - 10 euro
Accept si comenzi mai mari
Plata: paypal ,transfer bancar ,plata in Bucuresti ,alertpay, accept si cartele de reincarcare si alte metode .
De asemenea vand si subscriberi pentru profile
yahoo:valentin_anghel_2005@yahoo.com
-
- Utilizator înregistrat
Re: Like-uri pe facebook
ofer la prima persoana care posteaza gratuit 50 de like-uri ,dar sa isi scrie opinia despre serviciul oferit
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Iti dai seama ca nimeni nu isi poate exprima o parere "generala" despre serviciul oferite de tine , pentru ca noi nu l-am testat . Aici , oricine poare spune orice , insa am mai vazut si alte persoane care ofera astfel de servicii la un suprapret
. Cat despre seriozitate , nimic (in acest moment) nu ne poate garanta cele spuse mai sus .
P.S: Sa nu intelegi gresit , am spus ca nu ne poate garanta nimic cele spuse mai sus pt. ca esti un membru nou si nu ne cunoastem la fel de bine cum cunosc alti membri mai vechi , si , cum nimeni nu l-a testat (serviciul tau) , nu avem o 'dovada"
Numai bine !

P.S: Sa nu intelegi gresit , am spus ca nu ne poate garanta nimic cele spuse mai sus pt. ca esti un membru nou si nu ne cunoastem la fel de bine cum cunosc alti membri mai vechi , si , cum nimeni nu l-a testat (serviciul tau) , nu avem o 'dovada"

-
- Utilizator înregistrat
pai din acest motiv dau 50 de like-uri gratuit la prima persoanaAlexandruM scrie:Iti dai seama ca nimeni nu isi poate exprima o parere "generala" despre serviciul oferite de tine , pentru ca noi nu l-am testat . Aici , oricine poare spune orice , insa am mai vazut si alte persoane care ofera astfel de servicii la un suprapret. Cat despre seriozitate , nimic (in acest moment) nu ne poate garanta cele spuse mai sus .
P.S: Sa nu intelegi gresit , am spus ca nu ne poate garanta nimic cele spuse mai sus pt. ca esti un membru nou si nu ne cunoastem la fel de bine cum cunosc alti membri mai vechi , si , cum nimeni nu l-a testat (serviciul tau) , nu avem o 'dovada"Numai bine !
PS:Daca ai o pagina de facebook trimite-mi pm cu ea ,daca nu astept la urmatoare persoana care posteaza
-
- Utilizator înregistrat
Ti-am trimis un PM . Am sa revin cu o parere dupa.

-
- Utilizator înregistrat
Acum am vazut pm ,ma pun imediat sa va trimit like-urileAlexandruM scrie:Ti-am trimis un PM . Am sa revin cu o parere dupa.
-
- Utilizator înregistrat
Se pare ca totul este ok . Am avut 5 like-uri de la cativa prieteni , iar acum am ajuns la un total de 47 (si e in continua crestere ).
Daca doriti sa aveti statistici mai bune la propriile pagini , puteti apela cu incredere la acest serviciu
De remarcat , like-urile primite apartin unor utilizatori adevarati

-
- Utilizator înregistrat
Am adaugat si like-uri romanesti ,pretul este de 20 euro/mie ,la comenzi mai mari ofer o reducere de pret
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Nivel php: Mediu
Eu cred ca e fake , exista site-uri care iti ofera cate 50-100 like gratis , deci tu nu ai facut decat sa inscrii contul lui Alexandru pe acel site si el crezand ca tu le faci , deci :-j
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.