probleme si numai probleme
- VafCat
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
probleme si numai probleme
Sunt suparat ca am avut niste probleme si leam postat aici pe forum si nici macar nu miati raspus si asa o sa le recapitulez pe toate intr-unu.
1. Sunt nelogat si intru direct prin intermediul unui link pe un anume subiect. Imi cere sa ma loghez si dupa logare imizice ca subiectul nu exista. Am pus isi pe altii sa faca la fel si idem si la ei.
2. Doream sa schimb anumite chestii la un utilizator. Imi zice ca a fost salvate modificarile dar defapt nu a salvat nimika... de la panoul administratorului.
3. Aceasta nu e o problema dar ma framanta ca intru la Who is online si vad la toate pagina de start al forumului... sidefapt sunt mule NEW PAGES si exemplu download.php vot.php funny.php etc si la care titlul tot pagina de start al forumului .... imi zice pt ca au toate acelasi header si vreau sa stiu daca e o modalitate sa le pun titluri diferite.
4. asa e noua... am incercat sa update de la 2.0.10 la 2.0.11, am modificat totul si am acesat fisierul update care era in arhiva si mia dat eroare la toate.... dar forumul nu a fost afectat cu nimik si a ramas tot la versiunea veche... am verificat din nou si era bine... nush ce a mers rau.
VA rog frumos sami raspundeti... daca nu stiuti macar sa ziceti ca nu stiti sau nu se poate etc...
1. Sunt nelogat si intru direct prin intermediul unui link pe un anume subiect. Imi cere sa ma loghez si dupa logare imizice ca subiectul nu exista. Am pus isi pe altii sa faca la fel si idem si la ei.
2. Doream sa schimb anumite chestii la un utilizator. Imi zice ca a fost salvate modificarile dar defapt nu a salvat nimika... de la panoul administratorului.
3. Aceasta nu e o problema dar ma framanta ca intru la Who is online si vad la toate pagina de start al forumului... sidefapt sunt mule NEW PAGES si exemplu download.php vot.php funny.php etc si la care titlul tot pagina de start al forumului .... imi zice pt ca au toate acelasi header si vreau sa stiu daca e o modalitate sa le pun titluri diferite.
4. asa e noua... am incercat sa update de la 2.0.10 la 2.0.11, am modificat totul si am acesat fisierul update care era in arhiva si mia dat eroare la toate.... dar forumul nu a fost afectat cu nimik si a ramas tot la versiunea veche... am verificat din nou si era bine... nush ce a mers rau.
VA rog frumos sami raspundeti... daca nu stiuti macar sa ziceti ca nu stiti sau nu se poate etc...
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
daca tot ai atatea probleme, de ce nu treci pe un alt host ? ca sunt destule free (ca si cel de fata) !
parerea mea e ca ai facut multe teste pe forumul asta (unele mai mult sau mai putin reusite din cate am aflat si din alte mesaje scrise de tine) si se impune o instalare curata (vers. 2.0.11) si un import din vechiul forum.
parerea mea e ca ai facut multe teste pe forumul asta (unele mai mult sau mai putin reusite din cate am aflat si din alte mesaje scrise de tine) si se impune o instalare curata (vers. 2.0.11) si un import din vechiul forum.
- VafCat
- Utilizator înregistrat
dap... am facut multe chestii si teste.. dar nu mai stau eu sa ma mut pt ca am deja prea multi vizitatori... min 150
macar la 1 si la 3 daca poti sami raspunzi ca la 1 asta e de la inceput... de cand lam instalat.
ca sal mult nush cum sa pastrez baza de date sa o am pe aceasi, aceasi categori si borduri si subiecte si membrii... mai am multe de invatzat.
macar la 1 si la 3 daca poti sami raspunzi ca la 1 asta e de la inceput... de cand lam instalat.
ca sal mult nush cum sa pastrez baza de date sa o am pe aceasi, aceasi categori si borduri si subiecte si membrii... mai am multe de invatzat.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
cred ca solutia indicata de mine mai sus iti rezolva punctul 1.
relativ la punctul 3 nu prea inteleg ce vrei sa faci. de exemplu, noi folosim Download; ce nu apare bine ? sau cum ar trebui sa apara ?
normal ca mai ai multe de invatat. ai parcurs ghidul phpBB ? citeste si articolele ce se refera la Administrare (in special cele pentru backup/restore)
relativ la punctul 3 nu prea inteleg ce vrei sa faci. de exemplu, noi folosim Download; ce nu apare bine ? sau cum ar trebui sa apara ?
normal ca mai ai multe de invatat. ai parcurs ghidul phpBB ? citeste si articolele ce se refera la Administrare (in special cele pentru backup/restore)
- VafCat
- Utilizator înregistrat
pai la ce am pus eu sa suporte forumul meu: quickreply (cu easymod care na mers), album (manual a mers), links exchange(manual a mers), shoutbox(cu easymod na mers), glance(manual a mers), new page (manual a mers), easymod (manual a mers), .... si update to 2.0.11 (manual si na mers)
si uite cum am facut... am scos gunoaiele de la shoutboxsi quick reply care au ramas in forum si am rezolvat problema 2
astpet reaspuns la pretentzia (nu problema) nr 3
iar la 1 nush cum e problema asta dar acelasi lucru mi se intampla si la forumul vostru, si exepmlu:
- am copiat un link de la un anume subiect
- mam logout
- am acesat linkul
- ma rugat sa ma loghez
- mam logat
- si mia zis subiectul nu exista
Cam asta e tot ... si ma bucur ca am rezolvat problema 2 si cea mai grava.
si uite cum am facut... am scos gunoaiele de la shoutboxsi quick reply care au ramas in forum si am rezolvat problema 2
astpet reaspuns la pretentzia (nu problema) nr 3
la 4 o sa mai insist eu.deci pe index.php scrie ca titlul SiteName :: Pagina de start al forumului
la download.php scrie tot SiteName :: Pagina de start al forumului si eu vreau sa scrie de exemplu SiteName :: Downloads , cand dau la Who is Online sa vad ca userul ala e pe Downloads
iar la 1 nush cum e problema asta dar acelasi lucru mi se intampla si la forumul vostru, si exepmlu:
- am copiat un link de la un anume subiect
- mam logout
- am acesat linkul
- ma rugat sa ma loghez
- mam logat
- si mia zis subiectul nu exista
Cam asta e tot ... si ma bucur ca am rezolvat problema 2 si cea mai grava.
- VafCat
- Utilizator înregistrat

in fisierul emailer nam modificat nimik.. nici macar nu lam deschis... am pus un altul peste el si tot imi apare eroare cand fac o actiune ca: Trimite un mesaj sau Adauga pe cineva in grupFailed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : /home/www/vafcat.freeprohost.com/forum/includes/emailer.php
nici macar numi dau seama care e linia 234
eroarea sar putea sa fie pe undeva pe aici:
cred ca a aparut cand am vrut sa dau update la forum... totusi am modificat totul la loc si am si verificat. Acum cum fac sa repar?
if (!$result && !$board_config['sendmail_fix'] && $empty_to_header)
{
$to = ' ';
$sql = "UPDATE " . CONFIG_TABLE . "
SET config_value = '1'
WHERE config_name = 'sendmail_fix'";
if (!$db->sql_query($sql))
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Unable to update config table', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
}
$board_config['sendmail_fix'] = 1;
$result = @mail($to, $this->subject, preg_replace("#(?<!\r)\n#s", "\n", $this->msg), $this->extra_headers);
}
}
- BuGsY
- Fost coleg
Răspusul la eroarea ta s-ar putea găsii în forum.
search.php?search_keywords=234
Ia în considerarea sugestiile lui Bogdan.
search.php?search_keywords=234
Ia în considerarea sugestiile lui Bogdan.