Buna ziua prieteni, dupa cum spune si titlu nu mi se schimba logo-ul.
Miam modificat imaginea de logo si am puso in "imageset" cu aceiasi dimensiune si acelasi nume.
Am sters cache si am dat refresh la imageset si nimica, nu se schimba, ceas mai putea face sa se schimbe logo-ul.
P.S Folosesc tema absolution
Nu se schimba logo-ul
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Nu se schimba logo-ul
Un link spre forum ?
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ma poate ajuta cineva?
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Nu ai voie sa faci dublu/triplu post <24h (intr-un interval mai mic de 24 ore) . Ai rabdare sa ti se raspunda sau daca te plictisesti si nu ai ce face , citeste regulamentul . Nu stam toata ziua online aici !
Vad ca logo-ul a disparut de tot , ai spus ca ai inlocuit imaginea cu alta cu acelasi nume si dimensiune , dar ai verificat daca este de acelasi tip ? Adica daca sunt amandoua .gif sau .png ori .jpeg sau orice alt format ?
Vad ca logo-ul a disparut de tot , ai spus ca ai inlocuit imaginea cu alta cu acelasi nume si dimensiune , dar ai verificat daca este de acelasi tip ? Adica daca sunt amandoua .gif sau .png ori .jpeg sau orice alt format ?
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Normal cam verificat, erau exact la fel, aceleasi dimensiuni, acelasi format si acelasi nume.
Si scuze pentru dublu post.
Si scuze pentru dublu post.
- MihaixD
- Utilizator înregistrat
- Nivel php: Puţin experimentat
1. Nu merge forumul.
2. Schimbă imaginea din Panoul administratorului: PA - Stiluri - Seturi imagine - Modfică(la tema la care vrei să schimbi logo-ul) - Selectează imagine: Logo principal şi ai puţin mai jos Imagine: . Acolo alegi numele logo-ului pe care vrei să-l pui şi dai DA.
2. Schimbă imaginea din Panoul administratorului: PA - Stiluri - Seturi imagine - Modfică(la tema la care vrei să schimbi logo-ul) - Selectează imagine: Logo principal şi ai puţin mai jos Imagine: . Acolo alegi numele logo-ului pe care vrei să-l pui şi dai DA.
Scrie corect. Nu-mi pierd vremea descifrând hieroglifele scrise de tine.