Probleme logare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Domino
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme logare

Mesaj de Domino »

Problema mea e urmatoarea:

Cand ma loghez in forum atunci, cand apas butonul "Autentificare" browserul meu imi arata ca vrea sa faca download la fisierul index.php, daca ii dau salvare si deschid fisierul salvat pe calculator imi arata urmatorul text in fisier:"S ˙jHost 'belecciudan.iasi.rdsnet.ro' is not allowed to connect to this MySQL server" . Totusi, indiferent daca salvez fiseul sau nu, atunci cand dau click pe linkul "Pagina de start a forumului" imi arata ca sunt logat. Aceasta problema o am la delogare(iesire).

Eu folosesc Firefox dar am incercat si pe Internet Explorer faza asta numai ca acolo imi arata direct mesajul ala fara sa imi spuna ca vrea sa salveze fisierul.
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut!

dane mai multe detalii despre forum ... unde este gazduit ... aceasta eroare apare de cand ai instalat forumul ... ? ai ceva MOD-uri instalate ?

c'ya :mrgreen:
Domino
Utilizator înregistrat

_

Mesaj de Domino »

Forumul este gazduit pe serverul de la www.freesuperhost.com si nu am nici un mod pus inca, iar aceasta eroare apare de cand am instalat forumul.
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut!

domeniul si calea scriptului sunt corect indicate in Panoul Administratorului :?:

c'ya :mrgreen:
Domino
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de Domino »

Sunt bine scrise, ma gandesc ca daca nu ar fi bine scrise atunci nu ar merge deloc.
Am incercat sa intru pe forum cu un proxy. Dar dupa ce am schimbat proxy-ul imi aparea chestia aia cu save file la fiecare link. Cum l-am schimbat la loc(mai degraba scos de tot) a inceput sa mearga iar linkurile. Dar bineinteles mai putin ala de iesire/autentificare.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

ce stil folosesti ? subSilver?

eventual incearca sa faci o copie la forum (fisiere+BD) si sa-l copiezi pe alt server (chiar si unul local) dar sa modifici corespunzator setarile din fisierul config.php si din tabela phpbb_config din baza de date.

daca functioneaza corect pe noul server, inseamna ca problema ta e data de serverul vechi (www.freesuperhost.com) si atunci va trebui sa iei legatura cu cei de acolo. in caz contrar, repune toate fisierele forumului pe server.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”