Daca am postat gresit va rog sa ma iertati , nu am gasit o categorie "Probleme/Intrebari" , multumesc anticipat.
Si tu acum imi dai de crezut ca esti un Roman "adevarat" ? exact ca in comentariul de mai sus?De ce mai este forum de suport daca nu ajutati :-jTheKiller scrie:Cu placere. Ai asteptat doar 29 de minute.
Ai impresia ca membrii nu au alt ceva mai bun de facut, decat sa stea pe forum de la 8pm pana la 11 ?
Forumul nu este atat de activ pentru ca majoritatea idiotilor vin doar ca sa primeasca ajutor.
Nu sa ii ajute si pe altii. Romanu' se gandeste numai la el. ^^
PS: Eu nu te ajut. Ii las pe altii, daca vor sa te ajute
Da, sunt Roman adevarat. Sunt cetatean Roman.......Neculai scrie: Si tu acum imi dai de crezut ca esti un Roman "adevarat" ? exact ca in comentariul de mai sus?
Pot sa te intreb acelasi lucru. De ce nu ii ajuti pe ceilalti membri? Eu sunt un simplu membru, la fel ca tine.Neculai scrie: De ce mai este forum de suport daca nu ajutati :-j
Imi pare rau ca am gresit dar nu am vazut o sectiune "Probleme si Intrebari" sau ceva de genul , si TheKiller a facut spam si el nu a fost tratat ca atare , deci inseamna ca asa se merge in Romania , adica TheKiller imi este superior mie , are 2 capete sau 5 picioare sau nu inteleg , dupa cum se vede a fost o pierdere de timp , in loc sa ma ajutati voi ma penalizati din nu stiu ce motiv , daca ai fi in locul meu flowers ai spune acelasi lucru.Multumesc ca ai facut discriminare sper ca esti mandru/a.flowers scrie:@Neculai
In primul rand nu ai scris in forumul care trebuie, Despre phpBB se refera la altceva, citeste descrierea. Topic mutat.
In al doilea rand ban 1 zi, faci spam, citeste regulamentul, asteapta sa ti sa raspunda, fara sa faci mesaje consecutive in decurs de 1 zi.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori