Problema useri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Problema useri
Buna seara,
Vreau sa stiu cum sa vad care sunt parolele user-ilor inregistrati pe forumul meu. M-am uitat prin PMA si am gasit parolele criptate astfel ..."$H$99sqgu0Y/hoSFZxBrvXo.YDBKzMTta." Ce fel de cript este si cum pot sa le decriptez ?
Vreau sa stiu cum sa vad care sunt parolele user-ilor inregistrati pe forumul meu. M-am uitat prin PMA si am gasit parolele criptate astfel ..."$H$99sqgu0Y/hoSFZxBrvXo.YDBKzMTta." Ce fel de cript este si cum pot sa le decriptez ?
- Alex-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema useri
Este MD5 ... le decryptezi cu MD5 decryptor
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Nu este MD5. Este un hash facut de catre cei de la phpbb. Nu se pot "sparge".
Well.. orice se poate sparge, dar eu nu am auzit de nici o modalitate.
@StoNe: Ce vrei sa faci cu parolele lor?
Well.. orice se poate sparge, dar eu nu am auzit de nici o modalitate.
@StoNe: Ce vrei sa faci cu parolele lor?
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Utilizator înregistrat
Datorita celor care incearca sa sparga parole sunt nevoit sa le verific nivelul de securitate al parolei membriilor care au accese pe forum si pe servere. Iar daca gasesc parole de nivel slab anunt utilizatorul sa si-o schimbe sau va pierde accesele.
- Dragosvr92
Si cum anume le ai "verifica nivelul de securitate" ?
Pur si simplu anuntai de asta intr un topic..
Pur si simplu anuntai de asta intr un topic..
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
-
- Utilizator înregistrat
Bun ii anut iar ei daca nu le schimba ? Cum pot sa verific daca nu pot sa decriptez ? Daca un administrator are parola 123456789, intra cineva pe contul lui si adio forum...nu risc
- Alex-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.12
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Pui setări pentru parolă ˙în aşa fel să fie de forma : " Xx12399xX" .. de exemplu..StoNe scrie:Bun ii anut iar ei daca nu le schimba ? Cum pot sa verific daca nu pot sa decriptez ? Daca un administrator are parola 123456789, intra cineva pe contul lui si adio forum...nu risc
- Dragosvr92
Daca nu isi schimba parola, este riscul lor.
Te am intrebat: Si cum anume le ai "verifica nivelul de securitate" ?
Parola poate fi si numele lor, nu cred ca sunt prea multe persoane interesate in a incerca mai multe combinatii pentru fiecare user.
Asta este problema administratorului. Daca vrei seteazale tu parole mai complicate administratorilor, si spunele sa le lase asa.
Nu exista o modalitate de a decripta parolele phpbb. Intelege, si nu mai insista degeaba.
Te am intrebat: Si cum anume le ai "verifica nivelul de securitate" ?
Parola poate fi si numele lor, nu cred ca sunt prea multe persoane interesate in a incerca mai multe combinatii pentru fiecare user.
Asta este problema administratorului. Daca vrei seteazale tu parole mai complicate administratorilor, si spunele sa le lase asa.
Nu exista o modalitate de a decripta parolele phpbb. Intelege, si nu mai insista degeaba.
-
- Utilizator înregistrat
Hai sa iti raspund si la intrebare:
Atata timp cat o parola este formata din minim 8 caractere ce contine un semn de genul @ sau $ si cifre si litere are un nivel de securitate ridicat, dar daca parola este aceeasi cu numele lor normal ca este scazute. Nu am insistat sa imi raspunzi, eu tiam raspuns la fiecare inrebare iar tu ai gasit alte solutii, ti-am spus ca vreau sa stiu daca se decripteaza nu alte solutii. Daca tu spui ca nu se poate decripta am inteles si asta nu inseamna ca renunt.
Parolele sunt setate deja optiunea aceea in acp nu ma mai ajuta.
Atata timp cat o parola este formata din minim 8 caractere ce contine un semn de genul @ sau $ si cifre si litere are un nivel de securitate ridicat, dar daca parola este aceeasi cu numele lor normal ca este scazute. Nu am insistat sa imi raspunzi, eu tiam raspuns la fiecare inrebare iar tu ai gasit alte solutii, ti-am spus ca vreau sa stiu daca se decripteaza nu alte solutii. Daca tu spui ca nu se poate decripta am inteles si asta nu inseamna ca renunt.
Parolele sunt setate deja optiunea aceea in acp nu ma mai ajuta.