Problema actualizare phpbb 3.0.10 la 3.0.11

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
unuu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Problema actualizare phpbb 3.0.10 la 3.0.11

Mesaj de unuu »

Buna ziua. Acum cateva zile am actualizat un forum phpbb3 de la 3.0.10 la 3.0.11.

URL forum: e pe serverul local
Versiunea phpbb 3: 3.0.11
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie: 3.0.11 actualizat din 3.0.10 actualizat din 3.0.9
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare: l-am instalat singur cu install-erul oferit o data cu forumul de pe phpbb.com
MODurile instalate: automod
De cand a aparut problema semnalata: de cand l-am actualizat la ultima versiune
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb: dupa parerea mea ma pricep destul de bine la phpbb3
Limba/limbile instalate: romana, engleza britanica
Versiunea de PHP: 5.4.3
Tipul si versiunea serverului pentru baza de date: apache2.2 cu php, perl, python si MySQL 5.5.25 Community Server

Si acum sa va expun si problema(era sa uit :lol: ): De cand am instalat ultima versiune, cateva...nu stiu cum sa le zic... Sa va dau exemplu: de exemplu in Utilizatori si grupuri>>Administrare utilizatori imi apare {ENTER_USERNAME } in loc de Cauta utilizator sau nu stiu ce mai era. Am mai gasit cateva astfel de erori. Un pachet de limba pentru 3.0.11 nu am gasit pe phpbb.com. Cum as putea repara aceste erori?
Alex-
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.12
Server: UNIX/Linux

Re: Problema actualizare phpbb 3.0.10 la 3.0.11

Mesaj de Alex- »

{ENTER_USERNAME} = Introdu numele utilizatorului ..
rebagă limba română
unuu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Server: Windows

Re: Problema actualizare phpbb 3.0.10 la 3.0.11

Mesaj de unuu »

Buna. Problema aceasta s-a rezolvat odata cu introducerea noului pachet de limba. Multumesc mult.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”