cum fac upgrade la noua versiune
- IS 18 BOG
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum fac upgrade la noua versiune
am nevoie de ajutor nu ma pricep
este vorba de www.automotorclub.com/forum .. un site si forum destul de cunoscut ... intrebarea este CUM FAC UPGRADE LA NOUA VERSIUNE ????? dar pe aceasi baza de date !!!
este vorba de www.automotorclub.com/forum .. un site si forum destul de cunoscut ... intrebarea este CUM FAC UPGRADE LA NOUA VERSIUNE ????? dar pe aceasi baza de date !!!
- IS 18 BOG
- Utilizator înregistrat
am o mica IMENSA problema
sa o iau cu inceputul ....
am sters complet directorul vechiului forum .... si am pus pe asta nou .. versiunea noua de phpbb 2.0.11 ..... ceea cea vreau sa stiu cum se face este:
CUM INSTALEZ ACEST NOU FORUM PE VECHEA BAZA DE DATE ??? pentru a pastra nr d emessaje si membrii forumului etc etc .... PLS I NEED HELP !!!!!!!!
sa o iau cu inceputul ....
am sters complet directorul vechiului forum .... si am pus pe asta nou .. versiunea noua de phpbb 2.0.11 ..... ceea cea vreau sa stiu cum se face este:
CUM INSTALEZ ACEST NOU FORUM PE VECHEA BAZA DE DATE ??? pentru a pastra nr d emessaje si membrii forumului etc etc .... PLS I NEED HELP !!!!!!!!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
tot acolo ajungi.
atunci faci backup la forumul vechi si restaurezi aceste date in forumul nou.
daca vor ei sa te scarpini pe dupa cap...
atunci faci backup la forumul vechi si restaurezi aceste date in forumul nou.
daca vor ei sa te scarpini pe dupa cap...

- BuGsY
- Fost coleg
Consultă articolul Instalarea forumului pe serverul 3x.roIS 18 BOG scrie:ok ... dar o mica problema la instalarea forumului ....... la completarea bazei de date mysql 3x etc etc .. acolo nu ma descurc
- IS 18 BOG
- Utilizator înregistrat
dap am rezolvat .. merci fain ...
pls am si o rugaminte
forumul este : www.automotorclub.com/forum .. ce sugerati acestui forum ce MODificari sa ii fac ptr a arata cat mai simplu si finutz si sa fie un pic mai original
pls am si o rugaminte
forumul este : www.automotorclub.com/forum .. ce sugerati acestui forum ce MODificari sa ii fac ptr a arata cat mai simplu si finutz si sa fie un pic mai original
- BuGsY
- Fost coleg
BOG, hai să nu amestecăm borcanele! Ai deschis un subiect în Forumuri (forumul automotorclub.com) despre creaţia ta. Discuţia referitoare la forumul tău se va continua acolo.