Cum pot sa ...

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Maryusss™
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Cum pot sa ...

Mesaj de Maryusss™ »

Buna Ziua, Tuturor.

Deschid acest Subiect deoarece vrau sa fac urmatoarele Setari si nu stiu cum sa le fac:

1. Vreau sa inchid(dezactivez) acea Aprobare cand un Membru vrea sa Deschida un Subiect nou sau cand vrea sa puna un Cometariu nou. Nu vreau sa fie cu Aprobare deoarece pe nici un Forum, nu este asa lasat... + phpbb.ro/.com nu au asa ceava, eu vreau sa dezactivez acea Aprobare si sa fie libara postarea tuturor Membrior noi inregistrati...

2. Am vazut ca atunci cand vreau sa Deschd un Subiect nou, am voie sa Incarc Fisiere... Vad, am vazut ca pe nici un forum phpbb nu este lasata aceasta Optiune nimanui deoarece prin acea incarcare de fisiere poti lua virusi si alte chestii, keyloggere, shelluri.. s.a. Ei, eu vreau sa dezactivez aceasta obtiune deoarece nu este buna deloc! Vreau sa o deazctivez sa nu ami fie accesibila nimenui. [pe nici un forum phpbb nu este lasata acea incarcare de fisiere.]

Va Multumesc. Cu Stima, Marius-Catalin.
bogdan
AdministratorAdministrator
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Cum pot sa ...

Mesaj de bogdan »

1. Cauta in forum inainte sa intrebi: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=190

2. ACP -> General -> Configurări fişiere ataşate -> Permite fişiere ataşate -> Nu.
Maryusss™
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Re: Cum pot sa ...

Mesaj de Maryusss™ »

Multumesc. :D Rezolvat !!!
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”