Forum cu si despre tutoriale

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Bl00D rAvEn
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Forum cu si despre tutoriale

Mesaj de Bl00D rAvEn »

Adresa : http://forum.aerostyle.net
Tema : Tutoriale pe diferite teme din domeniul IT
Stadiu de dezvoltare : Deocamdata inca in faza de adaugare a unor module si de adaugare a unor tutoriale
Limba : Engleza

Acest forum va pune accent pe calitatea si nu pe cantitatea postarilor si pe numarul de utilizatori activi, nu pe cel total. Invit toti cei interesati sa invete noi lucruri sau cei dornici sa impartaseasca din cunostintele lor sa sa inregistreze pe Forumul AEROStyle.NeT :!:

De ce am folosit limba engleza ? In primul rand pentru ca este destul de cunoscuta de catre internauti ; in al doilea rand pentru ca, in ziua de azi, aproape totul este creeat/tradus in limba engleza ; si in al treilea rand pentru ca ma astept sa am multi vizitatori straini...

Deci daca sunteti interesati... Please join us !

P.S. : Sper ca acest post sa nu sune ca o reclama :!:
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Este lădabilă iniţiativa. Am să încerc să-ţi dau un mic sfat. Chiar dacă "în mare" articolele vor fi în engleză, nu ar fi deloc rău să creezi o mică secţiune de "limba română" unde să poată scrie acei programatori / designeri ce nu stăpânesc suficient de bine limba engleză (una este să citeşti, alta este să scrii, mai ales articole).
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut!

excelenta idee ... dar totusi de ce nu va fi in limba romana ? :roll:

c'ya :mrgreen:
Bl00D rAvEn
Utilizator înregistrat

Limba engleza

Mesaj de Bl00D rAvEn »

Cred ca am dat destule motive :
Bl00D rAvEn scrie:De ce am folosit limba engleza ? In primul rand pentru ca este destul de cunoscuta de catre internauti ; in al doilea rand pentru ca, in ziua de azi, aproape totul este creeat/tradus in limba engleza ; si in al treilea rand pentru ca ma astept sa am multi vizitatori straini...
Cu aceasta ocazie ii multumesc si lui danielt pentru aprecieri si pentru sfat, pe care il voi pune, dealtfel, in aplicare.
Sunteti bineveniti sa contribuiti cu tutoriale :!:

Later edit :
Astept feedback din partea celorlalti membri si a moderatorilor, in special !
Daca cineva mai e dispus sa modereze/administreze acest forum, e rugat sa-mi dea un mesaj. Deocamdata, insa e nevoie de membrii care sa posteze tutoriale :)
Bl00D rAvEn
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bl00D rAvEn »

Imi pare rau de postarea consecutiva dar sunt intr-un fel de criza... Vreau sa fac forumul populat si cunoscut, si din pacate duc lipsa de useri activi (care sa posteze tutoriale)... Cine e dispus sa ma ajute sa-mi dea un mesaj... am posturi de moderatori sau chiar administratori disponibile !...

Daca nu o sa apara nimic in urmatoarele 10 zile sunt nevoit sa renunt la proiect !
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Pai în acest caz ia tu legătura autorii tutorialelor scrise de populaţia mioritică.
Personal am ajuns la aproximativ 1 Gb de cărţi având ca temă Visual Studio C++ .NET, PHP Programming, Java etc.. Totul este să şti unde să cauţi.
La scrierea tutorialelor ar trebui să participi şi tu; în felul ăsta tragic toata comunitatea dupa tine.
Alegerea limbii engleze ca default este un punct slab. Dacă vreau să citesc tutoriale pertinente aleg alte surse.

@Forum: Nu îmi plac table cell pentru că sunt clickable, forumurile nu au descriere.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Bl00D rAvEn scrie:Daca nu o sa apara nimic in urmatoarele 10 zile sunt nevoit sa renunt la proiect !
dar unde te grabesti asa ? tu te asteptai ca imediat ce ai instalat un forum o sa te invadeze toata lumea cu tutoriale ? cati sunt dispusi sa scrie/sau asa ceva ? proiectul asta cere timp...
Bl00D rAvEn
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bl00D rAvEn »

Da... stiu ca cere timp...
Insa voi cum ati inceput ??? Imi dau seama ca tot de la 0, nu ?

Pana la urma, cred ca am sa fac publicitate intensiva si sa postez in continuare !...
In fine... Ca sa va ambitionez si pe voi in acest proiect am sa fac o sectiune speciala pentru phpBB... :!:

Multumesc pentru suport :!:
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Bl00D rAvEn scrie:Ca sa va ambitionez si pe voi in acest proiect am sa fac o sectiune speciala pentru phpBB... :!:
Slabe şanse ;)
Dacă vrei rămâi alături de noi pentru a dezvolta noi stiluri (am văzut cv-ul tău şi mi-a sărit în ochi evaluarea pentru html/css la rangul de advanced/expert).
Bl00D rAvEn
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bl00D rAvEn »

Bineinteles... Sunt dispus sa-mi antrenez putin mintea... Dar... Ca sa nu devin off-topic, va anunt ca am sa incep sa dezvolt MOD-uri si STYLE-uri pentru phpBB... Si le veti putea gasi in sectiunea speciala dedicata phpBB-ului de pe forum :!:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”