phpBB 2.1.2 in loc de phpBB 2.0.7

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Kwas
Utilizator înregistrat

phpBB 2.1.2 in loc de phpBB 2.0.7

Mesaj de Kwas »

Sa nu-mi sariti in cap ca am cautat prin arhiva da` nu-s lamurit.
Cum fac aceasta inlocuire la un phpBB 2.0.7 care are tema subsilver in limba romana?
phpBB 2.1.2 mi se pare interesant. Merci!
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Vrei să schimbi doar textul versiunii!?

Cod: Selectaţi tot

UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '.1.2 ' WHERE `config_name` = 'version' LIMIT 1 ;
Kwas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kwas »

BuGsY scrie:Vrei să schimbi doar textul versiunii!?

Cod: Selectaţi tot

UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '.1.2 ' WHERE `config_name` = 'version' LIMIT 1 ;
Nu ma intereseaza sa schimb textul versiunii decat daca schimb si versiunea in sine. Deci ma interesaza schimbarea versiunii! Merci!
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Ai putea să mai aştepţi câteva luni până la lansarea versiunii 2.1.x. La sfârşitul lui februarie 2005 va avea loc primul beta test dintr-o serie de trei cicluri. La sfârsitul acestor cicluri sperăm să putem oferi suport utilizatorilor români pentru noua versiunea.
Kwas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kwas »

BuGsY scrie:Ai putea să mai aştepţi câteva luni până la lansarea versiunii 2.1.x. La sfârşitul lui februarie 2005 va avea loc primul beta test dintr-o serie de trei cicluri. La sfârsitul acestor cicluri sperăm să putem oferi suport utilizatorilor români pentru noua versiunea.
Am inteles. Multumesc mult! Cu rabdarea treci marea.... :!: :!:
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”