Cum pot sa im aflu parola ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- andy4287
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Experimentat
Cum pot sa im aflu parola ?
Salut , Cum pot sa imi aflu parola ? Am uitat-o , si prin aplicatia accea trimite parola prin email nu imi merge , am datele de la baza de date , dar imi da o parola generata adica #@@][1321dsadsa ceva in gen , cum pot sa o aflu ? Nu vreau sa o schimb pentru ca am multe conturi care e cu parola accea , vreau sa o aflu ...
-
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa im aflu parola ?
Nu poti, parola se poate incripta cu o functie specifica phpbb, dar nu se mai poate decripta. Asta e si ideea, daca iti sparge cineva baza de date, sa nu afle parolele userilor.
- EduardPantazi
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu merge prin MD5 Decrypt ? Daca nu ma insel parca acum ceva ani mergea prin MD5 Decrypt, nu sunt sigur, doar intreb...flowers scrie:Nu poti, parola se poate incripta cu o functie specifica phpbb, dar nu se mai poate decripta. Asta e si ideea, daca iti sparge cineva baza de date, sa nu afle parolele userilor.
Dacă te-am ajutat, un click pe următoarele link-uri...
nBrandTech | Stiri IT, Gadget, Internet si Jocuri | Statistici și analiză web | Tutoriale Web, PHP, HTML, CSS, Java, Optimizare, Promovare
nBrandTech | Stiri IT, Gadget, Internet si Jocuri | Statistici și analiză web | Tutoriale Web, PHP, HTML, CSS, Java, Optimizare, Promovare
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
Nu este MD5 , e o combinatie de hashuri , daca ar merge decriptata cu MD5 erau toate forumurile sparteEduardPantazi scrie:Nu merge prin MD5 Decrypt ? Daca nu ma insel parca acum ceva ani mergea prin MD5 Decrypt, nu sunt sigur, doar intreb...flowers scrie:Nu poti, parola se poate incripta cu o functie specifica phpbb, dar nu se mai poate decripta. Asta e si ideea, daca iti sparge cineva baza de date, sa nu afle parolele userilor.

Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Ext: Nu
A fost MD5 la phpbb 2.0, acuma la versiunea 3 nu mai merge.

- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Dacă forumul îți aparține folosește downloads.php?view=detail&df_id=37 (fișiere de limba română: downloads.php?view=detail&df_id=39 și instrucțiuni de instalare) pentru a genera un fișier-parolă ce îți permite accesul în panoul STK. Ulterior îți poți modifica parola de acolo, din secțiunea Unelte de utilizatori/grupuri.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro