Forum - Ange|Gir|

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
CS-LAND
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Forum - Ange|Gir|

Mesaj de CS-LAND »

Da, m-am apucat mai demult sa ii fac unei prietene un site... Cam din toamana lui 2002 (onoiembrie)... eh, la inceput totul era bazat pe html, am avansat si am trecut la php. Cu timpul site-ul a devenit tot mai interesant, am adaugat pe rand un shoutbox, guestbook, un script pt. stiri, pt. poze si.. :)

Cod: Selectaţi tot

<a href="http://www.angelgirl.as.ro/forums/">Forum-ul</a>
CS-LAND
Nou venit

oh well..

Mesaj de CS-LAND »

http://www.angelgirl.as.ro/forums/
Sorry pt. eroarea de mai sus :).. pacat, ca nu mere sa imi editez mesajul, bogdane ar trebui sa ne lasi mey :P
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Doamne, ce amuzant :) Cum potzi sa pui pe pagina personala a unei fete, un site care nu are nici o legatura cu fotbalul, sondaj cu echipa preferata? Si din Divizia A? :) In rest, site'ul arata okay. Nepopulat insa, ca shi forumul. Iar parerea mea e ca un forum nu ishi are rost atata vreme cat nu ai cel putin 10vizitatori/zi. Deja ne umplem de forumuri..
PS: ia'o ca un sfat: mai taie din modulele alea de php ca'i cam neinteresant deja. Shi vezi ca ai destule probleme la "imbinarea dintre module", astfel incat anumite chenare/contururi shi chiar grafice apar efectiv taiate de ceea ce urmeaza. That's not to good. :?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: oh well..

Mesaj de bogdan »

CS-LAND scrie:http://www.angelgirl.as.ro/forums/
Sorry pt. eroarea de mai sus :).. pacat, ca nu mere sa imi editez mesajul, bogdane ar trebui sa ne lasi mey :P
CS-LAND, no offence ... dar am interzis modificarea mesajelor din cauza unor membri care si-au modificat mesajele anterioare din cadrul unui subiect cu toate ca s-a raspuns la aceste mesaje si astfel un alt membru nu ar mai fi inteles nimic din discutie... :?
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Este frumos forumul si iti doresc cati mai multe discutii.

Ca sfaturi:
(1) pune undeva in forum un buton de intoarcere in site... ar fi si mai bine daca ai pune tot meniul din site (nu este mare) in forum... astfel tot siteul (incluzand forumul) ar fi mult mai unitar si mai usor navigabil;

(2) o alta observatie este legata de diferenta destul de pronuntata intre culorile folosite in site si cele folosite in forum. Din Panoul administratorului -> administrare stiluri poti schimba culorile forumului;

(3) poti "regla" latimea forumului astfel incat sa fie identica cu cea a siteului...

Daca ai probleme in facutul modificarilor poti sa scrii in forumul: viewforum.php?f=15 :-)
CS-LAND
Nou venit

Mesaj de CS-LAND »

Pt. danielt:
Ca sfaturi:
(1) pune undeva in forum un buton de intoarcere in site... ar fi si mai bine daca ai pune tot meniul din site (nu este mare) in forum... astfel tot siteul (incluzand forumul) ar fi mult mai unitar si mai usor navigabil;
Are Sus Home Page :lol:
(2) o alta observatie este legata de diferenta destul de pronuntata intre culorile folosite in site si cele folosite in forum. Din Panoul administratorului -> administrare stiluri poti schimba culorile forumului;
Daca asa ii place lui Ange|Gir| :) . Lol si stiu cum sa schimb stilurile :P
CS-LAND
Nou venit

Mesaj de CS-LAND »

Faza e ca eu am sperat, daca tot va zic de forum o sa scrieti si voi ceva pe akolo :roll:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”