Buna Seara,
URL forum: localhost
Versiunea phpbb 3: 3.0.11
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie ?: Recent Instalat
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?: e pe pc.. direct din pachet!
MODurile instalate: forum_description, phpbb3 topic tagging
De cand a aparut problema semnalata ?: astazi
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb: Destul de bun
Template-ul folosit: TheOneCs-1 (facut de mine)
Limba/limbile instalate: romana
Versiunea de PHP: ultima versiune
Tipul si versiunea serverului pentru baza de date: ultima versiune
Am dat căutare.. și am găsit tot felul de soluții de update la tema si nimic nu ma ajutat...
Am instalat acum 2 zile phpbb3 pe localhost (xampp) si am început sa lucrez la tema subsilver2... astăzi am observat ca nu mai merge... nu îmi lipsește js-urile sau ceva... soluția este sa actualizezi tema.. dar ce sa actualizez dacă e direct din pachet-ul phpbb 3.0.11 ? am peste tot trecut "version = 3.0.11" in (templates.cfg, style.cfg,imageset.cfg, theme.cfg) .... si tot nu merge nu am umblat in posting_body.html deloc! ... din folderul template nu am șters nimic..
de la ce poate fi ?
Problema bbcode / culori / smilies in posting_body
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema bbcode / culori / smilies in posting_body
Ai cam uitat să ne spui care este problema.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Problema bbcode / culori / smilies in posting_body
aa.. nu merg bbcode-urile, smilies-urile si culorile... oricum am reinstalat phpbb-ul si merge acuma..