Problema inregistrare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Buu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema inregistrare

Mesaj de Buu »

Salut,
Am si eu o problema cu forumul, 3.0.11 si anume, fac un cont nou, imi arata ca trebuie sa primesc mail. Dupa asta, vreau sa imi spuneti urmatoarele:
- aici este o problema, nu imi apare ca s-a creat un cont nou, incerc sa fac altul insa el exista deja, nu pot sa folosesc aceleasi data dar eu nu il gasesc in CP, nu apare ca fiind ultimul cont creeat, nu se contorizeaza inca un cont.
- a doua problema, ce imi trebuie pentru a putea trimite e-mail-uri de activare la inregistrare si de unde se pot seta? ce setari trebuie facute?

Multumesc.

Tin sa precizez ca am facut cautarile necesare pe forum insa nu am gasit nimic care sa ma lamureasca sau care sa aiba legatura cu problema mea.

O seara buna!
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Problema inregistrare

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Buu scrie:- aici este o problema, nu imi apare ca s-a creat un cont nou, incerc sa fac altul insa el exista deja, nu pot sa folosesc aceleasi data dar eu nu il gasesc in CP, nu apare ca fiind ultimul cont creeat, nu se contorizeaza inca un cont.
Conturile create care însă nu au fost activate pot fi găsite în PA ---> GENERAL ---> jos, la Utilizatori inactivi sau în PA ---> Utilizatori şi grupuri ---> Utilizatori inactivi.
Buu scrie:- a doua problema, ce imi trebuie pentru a putea trimite e-mail-uri de activare la inregistrare si de unde se pot seta? ce setari trebuie facute?
Aceste setări se pot configura din PA ---> GENERAL ---> Configurări înregistrare utilizator. La Setări generale vei găsi opţiunea Activare cont.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Buu
Utilizator înregistrat
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Buu »

Salut, multumesc de raspunsul de mai sus, in legatura cu a doua mea problema, cea cu trimiterea de e-mail pentru confirmare, acele setari au fost facut deja, dar nu se trimite nici un mail de confirmare, cei de la host trebuie sa imi dea ceva date pentru trimiterea mailurilor automat pentru confirmarea conturilor? Daca da, unde trebuiesc bagate? La email settings?
bogdan
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Intreaba-i pe cei de la hosting daca ai nevoie de date (user/parola) pentru SMTP si eventual daca este activat.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”