Buna. Dupa multe "consultari" cu ghidul despre cum sa adaugi google adsense intr-o pagina, mi-am dat seama(cel putin pe jumatate) cum sa adaug o reclama(nu adsense; nu am cont) in pagina.
Deci, eu nu doresc sa adaug textul cu reclama direct in fisierul index_body.html , ci as vrea sa includ o alta pagina in acest fisier. Am incercat cu clasicul include('...') ..nimic. Problema este ca pe forum nu apare, dar daca deschid fisierul respectiv separat, apare corect.
Cum as putea sa includ o alta pagina in acest fisier si sa apara corect?
Adaugare reclama in pagina
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Adaugare reclama in pagina
Salut!
Motorul de template al phpBB blocheaza de obicei includerea de cod php din motive de securitate, astfel incat nu functioneaza clasicul include('...'); Au adaugat, insa, o modalitate destul de usoara de a include fisiere html in tema ta. Functioneaza in felul urmator:
In afara de asta, reclamele de genul adsense includ si cod JavaScript ce trebuie adaugat intre tag-urile <head>, aflate in fisierul overall_header.html
Motorul de template al phpBB blocheaza de obicei includerea de cod php din motive de securitate, astfel incat nu functioneaza clasicul include('...'); Au adaugat, insa, o modalitate destul de usoara de a include fisiere html in tema ta. Functioneaza in felul urmator:
Cod: Selectaţi tot
<!-- INCLUDE file_name.html -->
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Adaugare reclama in pagina
Si trebuie sters cache-ul forumului.
- unuu
- Utilizator înregistrat