acum problema mea! vreau sa aflu si eu la ce se refera urmatoarea afirmatie din configurarile atasamentului? :
Dezactiveaza mod-ul DA sau NU
Aceasta optiune este in special pentru testarea unor template-uri sau teme noi, dezactiveaza toate functiile acestui MOD inafara de Panoul Administratorului.
Daca vreau sa instalez un nou stil....functiile forumului raman aceleasi sau o sa pierd chat, album etc? Daca pot instala alt stil....ce modificari trebuiesc facute ca totul sa functioneze normal? Multumesc mult!!!
nou stil pe versiunea MJR PhpBB MOD 1.0.2 Š 2004 MJR
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: nou stil pe versiunea MJR PhpBB MOD 1.0.2 Å 2004 MJR
nu or sa-ti mai mearga, deoarece anumite moduri vin cu unele fisiere .tpl, fara de care nu functioneaza. n-ai sa le pierzi, in sensul ca ele ramin pe serverMitchnick scrie:Daca vreau sa instalez un nou stil....functiile forumului raman aceleasi sau o sa pierd chat, album etc? Daca pot instala alt stil....ce modificari trebuiesc facute ca totul sa functioneze normal? Multumesc mult!!!

daca vrei sa schimbi tema, treb sa modifici fiecare fisier .tpl, conform cu noua tema.
cit priveste orima intrebare... n-am ce sa spun mai mult...Dezactiveaza mod-ul: DA sau NU - e clar zic eu.
-
- Nou venit
ok
mersi ca mi-ai raspuns! uite vreau sa instalez stilul Cobalt 2.0! imi poti spune exact ce fisiere trebuie modificate si ce anume trebuie modificat in ele? probabil e mult de scris dar cred ca e un subiect care intereseaza mai multa lume deoarece stilul fisubtext lasa de dorit! daca ai timp si consideri ca merit efortul tau...ajuta-ma plz! mersi mult!
- MJR
- Fost coleg
compari cele doua stiluri si fisierele .tpl care sint in plus in stilul fisubtext, le adaugi in cobalt 2.0.
modificarea pe care treb sa o faci fisierelor adaugate [si nu numai!! - va trebui sa faci si unele modificari fisierelor existente, pt ca in unele parti ele sint modificate] tine tot asa, de structuta si eventual de class-uri, linkuri, etc..
nu pot sa-ti spun acum pas cu pas cum sa faci, pt ca e complicat si mult de spus.
poti sa incerci, dar suport vei avea numai pt ce este in versiunea actuala a MJR PhpBB MOD.
modificarea pe care treb sa o faci fisierelor adaugate [si nu numai!! - va trebui sa faci si unele modificari fisierelor existente, pt ca in unele parti ele sint modificate] tine tot asa, de structuta si eventual de class-uri, linkuri, etc..
nu pot sa-ti spun acum pas cu pas cum sa faci, pt ca e complicat si mult de spus.
poti sa incerci, dar suport vei avea numai pt ce este in versiunea actuala a MJR PhpBB MOD.
- garcea
- Utilizator înregistrat
Mjr am si eu o probelema legata de stiurile astea ...eu am luat DarkBlue de la tine de la versiunea 1 ..si l-am modificat pentru versiunea 2 mjr dar am o mica problema ...la download nu imi apar bunoanele alea de upload ..de download ..nu le gasesc imagile sau nu stiu unde trebuie modificat ..sa imi apra ..poti sa imi dai si mie o sugestie ? ( site-ul e www.games4.dap.ro asta da ca vrei sa te uiti un pic ) [/quote]
- garcea
- Utilizator înregistrat
da dar la tine pe site apar si o versiune pentru mjr 1mjr scrie:DarkBlue este o tema pt versiunea default a phpbb.. adica versiunea neMODificata. din pacate nu pot accesa Dap.ro.... RDSu sa traiasca!
si am luat-o si adaptat-o pentru mjr 2 ..dar faza e ca nu gasesc butoanele alea pentru upload ...download etc...
daca vrei iti trimit o arhiva a acestui stil modificat ...sa imi zici unde

- MJR
- Fost coleg
repet... DarkBlue este tema pentru versiuena neMODificata. tu ai zis ca ai luat DarkBlue de la versiunea 1... nu inteleg.
atit versiunea MJR PhpBB MOD 1.0.1 cit si MJR PhpBB MOD 1.0.2 folosesc tema "fisubtext". daca tu vrei sa modifici aceasta tema cu DarkBlue, poti sa faci modificarile necesare in .css si .tpl-uri.
atit versiunea MJR PhpBB MOD 1.0.1 cit si MJR PhpBB MOD 1.0.2 folosesc tema "fisubtext". daca tu vrei sa modifici aceasta tema cu DarkBlue, poti sa faci modificarile necesare in .css si .tpl-uri.