Mall online cu produse vestimentare

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
romanascu
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mall online cu produse vestimentare

Mesaj de romanascu »

Salutare,

O sa dau drumul in curand la un site pe care il gandesc de mult timp. Este vorba de vestimentar.com, care este deocamdata in constructie. Vreau sa il transform intr-un mall online, unde poti gasi simplu si rapid haine de la mic la mare. De aceea, o sa fac niste filtre speciale pentru a sorta produsele in functie de pret, marca, culoare, etc si o sa le impart in categorii si sub categorii astfel incat in cateva secunde sa poti gasi ceea ce te intereseaza cu adevarat.

Nu i-am dat drumul inca pentru ca vreau sa aud si cateva sugestii de la voi. Ce v-ar fi de folos sau ce ati vrea de la un asemenea site, care se doreste a fi un mall cu sute de mii de produse online?
x6IT32
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Mall online cu produse vestimentare

Mesaj de x6IT32 »

Daca vrei ceva de succes iti recomand un script custom made, nu Wordpress.
romanascu
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Mall online cu produse vestimentare

Mesaj de romanascu »

Se pot face chestii misto si cu Wordpress, depinde cat de mult te bagi sub capota lui. Oricum, site-ul nu e lansat, o sa arate altfel. Am postat aici doar pentru a primi sugestii, pareri de la voi despre ce ati vrea sa contina un astfel de site.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”