Cum fac sa dispara Moderator Fondator?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
VeNiNoS
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Cum fac sa dispara Moderator Fondator?

Mesaj de VeNiNoS »

Cum spune numele am vrut sa scimb permisiunile la utilizatori inregistrati si de atunci imi apare sub fiecare forum un scris "Moderator Fondator" ce am incercuit eu in imaginea asta si vreau sa nu mai apara.Cat mai explicit va rog ca sunt noob.
As mai vrea sa stiu cum adaug zambete,sau trebuie sa fac alt topic?
Multumesc
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cum fac sa dispara Moderator Fondator?

Mesaj de Ivan Petre Paul »

VeNiNoS scrie:Cum spune numele am vrut sa scimb permisiunile la utilizatori inregistrati si de atunci imi apare sub fiecare forum un scris "Moderator Fondator" ce am incercuit eu in imaginea asta si vreau sa nu mai apara.Cat mai explicit va rog ca sunt noob.
PA ---> GENERAL ---> Configurări încărcare ---> Opțiuni generale ---> Permite afișarea moderatorilor ---> bifează opțiunea "Nu" ---> Trimite.
VeNiNoS scrie:As mai vrea sa stiu cum adaug zambete,sau trebuie sa fac alt topic?
Trebuie să cauți înainte de a scrie un subiect nou.
:arrow: Instalare zâmbete în phpBB3
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”