Fără IFRAME !

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
NoWay56
Nou venit

Fără IFRAME !

Mesaj de NoWay56 »

Am creat o pagină de forum în site-ul pe care-l administrez.
Îmi doresc să renunţ la includerea paginii login.php într-un IFRAME din motive de portabilitate (sunt unele probleme în Opera) :

Cod: Selectaţi tot

<IFRAME src="/Forum/login.php" frameborder=NO noresize width=100% height=400></IFRAME>
Dacă includ codul cu
<?php
include("/Forum/login.php");
?>

atunci apar erori.
Aş aprecia o mână de ajutor.[/i]
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

eroarea iti apare doar in frame-ul cu login.php ? ai incercat si la alte forumuri phpBB instalate cu browser-u' Opera si iti da aceeasi eroare ? folosesti cea mai noua versiune de Opera ?
NoWay56
Nou venit

Fără IFRAME !

Mesaj de NoWay56 »

Cred că nu am fost prea explicit ...

Am avut următoarea experienţă :( :
Am inclus un fisier produs de un analizor de jurnal pentru site-ul pe care-l întreţin (www.elcen.ro pagina Contact/Webmaster/Jurnal). Sub Opera (7.2) nu se vizualizează corect meniul (apare în spatele IFRAME-ului).

Utilizând aceeaşi metodă şi pentru pagina de forum se păstreză problema :cry:
De aceea m-am gândit că ar trebui să generez o pagină în care să elimin IFRAME-ul. :wink:

Erorile apar la încercarea de a include fişierul login.php indiferent de browser :!:

Asta e tot.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

deci pana la urma este o eroare de HTML care se manifesta doar pe Opera ? se intampla la http://www.elcen.ro/RO/contact/forum/login.php ?

forumul acesta trateaza doar probleme legate de phpBB - vezi viewtopic.php?p=848#848 :idea:
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”