Nu pot sa vad panel stanga - panou administrare
- Doc
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu pot sa vad panel stanga - panou administrare
Am si eu un forum pe adresa http://forum.pejo.ro si de ieri nu mai pot sa vad optiunile din panoul de administrare. Mai exact nu mai merge frame-ul din stanga care afisa meniul de administrare.
Precizez ca nu am facut nici o modificare pana sa apara aceasta problema. Folosesc phpbb2 plus 1.52 cu versiunea de phpbb 2.0.11
Ce pot face acum?? De unde apare problema aceasta??
Precizez ca nu am facut nici o modificare pana sa apara aceasta problema. Folosesc phpbb2 plus 1.52 cu versiunea de phpbb 2.0.11
Ce pot face acum?? De unde apare problema aceasta??
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
cu ce browser ai incercat ? verifica daca se intampla la fel cu Netscape/Firefox.
ai vorbit cu providerul ? a facut ceva modificari pe server ?
tu folosesti o versiune modiificata de phpBB. ia legatura si cu autorii ei: http://www.phpbb2.de
ai vorbit cu providerul ? a facut ceva modificari pe server ?
tu folosesti o versiune modiificata de phpBB. ia legatura si cu autorii ei: http://www.phpbb2.de
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
sau un update de PHP ?Doc scrie:S-ar putea sa fi facut cei de la hosting o mutare de server (de pe un calc pe altul), dar ce se poate intampla?
ai luat legatura si cu autorii acestei versiuni ? nu a intampinat nimeni de acolo aceeasi problema ?
- Fight
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Sunt sanse foarte mari sa fie problema de provider si nu de server sau phpbb.
Am incercat cu toate browserele posibile si acelasi rezultat.
Astept maine sa ma duc la servici si sa incerc de acolo. Azi a mers de la servici, dar cand am venit acasa, nu a mai mers.
Scuze daca am aparut aici plangandu-ma, dar am incercat sa fac tot ce s-a putut face de la calculatorul meu de acasa si dupa ce n-am reusit nimic, am venit la voi
Exista sanse mari sa fie problema provider-ului si phpbb-ul sa fie ok.
Scuze inca o data.
Maine va zic sigur.
Am incercat cu toate browserele posibile si acelasi rezultat.
Astept maine sa ma duc la servici si sa incerc de acolo. Azi a mers de la servici, dar cand am venit acasa, nu a mai mers.
Scuze daca am aparut aici plangandu-ma, dar am incercat sa fac tot ce s-a putut face de la calculatorul meu de acasa si dupa ce n-am reusit nimic, am venit la voi

Exista sanse mari sa fie problema provider-ului si phpbb-ul sa fie ok.
Scuze inca o data.
Maine va zic sigur.