Nu stiu daca e chiar eroare dar sunt 2 lucruri carora nu le dau de cap :
1. ar fi acela ca sus nu am link-meniu de navigare adica ala care iti spune unde esti.
2. Nu mi se vede subiectul posturilor ,adica raspunde la un topic si nu ti se vede titlul raspunsului tau.
Cine ma poate ajuta sa rezolv aceste "erori" pls help !!!
Eroare AdInfinitum
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
1) cand nu se vede ? cand esti autentificat ? dupa cum vezi in exemplul de mai jos, cand nu esti autentificat nu vezi link-ul Profil
demo AdInfinitum
2) cred ca ar fi util un link sa vedem despre ce este vorba.
--------------------------------------------
am modificat titlul subictului. atentie la regulamentul forumului !
demo AdInfinitum
2) cred ca ar fi util un link sa vedem despre ce este vorba.
--------------------------------------------
am modificat titlul subictului. atentie la regulamentul forumului !
numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topice de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
Am facut cum ai spus tu si s-a rezolvat acea problema insa acuma am alta belea si mai mare.
1. nu mai pot muta subiectele si nu le pot sterge imi da o eroare care se numeste : invalid_sesion
2. nu pot bana si executa multe alte functi din control panel cand incerc sa execut anumite comenzi ma duce in pagina de start a forumului
Vor rog ajutati-ma sa imi salvez forumul.
P.S. sunt un prieten de al lui lluchiano,v-am postat eu pentru ca el nu poate ca ii apare tot eroarea aia cu invalid_sesion
1. nu mai pot muta subiectele si nu le pot sterge imi da o eroare care se numeste : invalid_sesion
2. nu pot bana si executa multe alte functi din control panel cand incerc sa execut anumite comenzi ma duce in pagina de start a forumului
Vor rog ajutati-ma sa imi salvez forumul.
P.S. sunt un prieten de al lui lluchiano,v-am postat eu pentru ca el nu poate ca ii apare tot eroarea aia cu invalid_sesion