Failed to load resource

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Cristyan
Nou venit
Versiune: 3.0.9
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Failed to load resource

Mesaj de Cristyan »

Salut, am vazut ca s-a mai discutat urmatoarea problema dar nu a fost rezolvata din mai multe motive.
De curand am schimbat webhost pentru www.badcore.ro si am facut un back-up complet (sql+ftp) la vechiul host.
Propagarea domeniului s-a incheiat foarte repede, am pus back-up, am modificat config-ul/config-urile.. in fine, toate bune si frumoase.. pana sa dau de un bug nou aparut: nu merg butoanele pentru cod bb si nu apar tabelele de culori atunci cand dau pe "new topic".
Cred ca am gasit si problema, primesc prima eroare la fisierul editor.js :

Cod: Selectaţi tot

Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (internal server error)
Daca incerc sa accesez direct fisierul editor.js, rezultatul este tot o eroare 500.
Tot de aici cred ca vin si urmatoarele erori din html:

Uncaught ReferenceError: insert_text is not defined
Uncaught ReferenceError: insert_helpline is not defined
Uncaught ReferenceError: initinsertion is not defined
Uncaught ReferenceError: storeCaret is not defined
Uncaught ReferenceError: colorPalette is not defined
Temele oficiale (subsilver2, prosilver) merg 100% corect.
Forumul in cauza il gasiti la adresa: http://www.badcore.ro/forum

[edit]Am gasit si asta in fisierul error_log din directorul principal al forumului (/forum) :

[31-Mar-2013 10:43:33 Europe/Helsinki] PHP Warning:  strtr() [<a href='function.strtr'>function.strtr</a>]: The second argument is not an array in /home/badcore/public_html/forum/includes/session.php on line 2208
[31-Mar-2013 10:43:33 Europe/Helsinki] PHP Fatal error:  template->_tpl_load_file(): File /message_body.html does not exist or is empty in /home/badcore/public_html/forum/includes/functions_template.php on line 63
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Problema

Mesaj de flowers »

Mai ai fisierul message_body.html la tema ta? Verifica si celelalte fisiere ale temei, posibil sa mai fie si altele lipsa.
Cristyan
Nou venit

Mesaj de Cristyan »

Tema este exact aceiasi, fara fisiere lipsa, fara nimic in plus sau minus. Pur si simplu nu inteleg de ce a aparut acest bug, imediat dupa ce am mutat fisierele de pe un webhost pe altul.
bogdan
Versiune: 3.0.11

Mesaj de bogdan »

Sterge cache-ul forumului si vezi daca mai apar erori in log.
Cristyan
Nou venit

Re: Failed to load resource

Mesaj de Cristyan »

imi cer scuze de intarziere, am sters cache, nu s-a mai creat nici un fisier error_log deocamdata.. revin cu edit
Cristyan
Nou venit

Mesaj de Cristyan »

[up] - pana in momentul de fata nu s-a creat nici un fisier error_log, dar bug-ul persista !
bogdan
Versiune: 3.0.11

Mesaj de bogdan »

Presupun ca ai făcut modificări la stilul tau. Ai comparat fișierele cu probleme cu cele originale?
Cristyan
Nou venit

Mesaj de Cristyan »

am incercat si asta, sunt ~ lafel.. modificarile pe care le-am facut tin de css si fisierele ce tin de index.. cum ar fi index_body, overall_header/footer si alte fisiere incluse in acestea, dar printre ele nu se afla fisierele ce tin de publicarea/editarea unui mesaj. Acolo nu am umblat.

[edit] - am luat stilul separat si i-am inlocuit fisierele template.cfg si fisierele imageset.cfg cu cele originale de la stilul subsilver2 (tin sa mentionez ca nu am mai copiat si fisierul .htaccess) apoi am inlocuit stilul subsilver2 cu noul stil rezultat din combinatia de mai sus.. acest mic test s-a incheiat cu succes, bug-ul a disparut.
Am ajuns la concluzia ca acest "bug" nu este defapt un bug si nu cred ca tine de phpbb, ci de serverul web pe care tii forumul !
- Solutia acestei probleme a fost stergerea fisierului .htaccess din directorul template !

Multumesc pentru timpul acordat !
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”