Invalid session, este un paradox ceea ce se intampla

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Cel_deSuS
Nou venit

Invalid session, este un paradox ceea ce se intampla

Mesaj de Cel_deSuS »

Buna seara. De 3 zile ma chinui sa fac sa mearga acest forum. Am downloadat ultima versiune, am instalat-o (am incercat de foarte mult ori). Tin sa precizez ca de fiecare data cand efectuam o instalare noua, stergeam tot ce a fost instalat inainte inclusiv baza de date si o luam de la 0, de la dezarhivat etc etc. Dupa ce am instalat forumul, Imi apare pagina cu your_domain.com, "This is an example post in your phpBB 2 installation. You may delete this post, this topic and even this forum if you like since everything seems to be working!" Aici apare problema cea mai mare, nu pot sterge acest mesaj, nu pot adauga mesaje noi, practic forumul nu functioneaza, daca apas pe optiunea "moderate this forum" imi apare un vesnic mesaj "Invalid_session" (nici nu am vazut cum arata pagina cu panoul moderatorului). Si nu mai spun ca in aceasta straduinta a mea de a instala acest forum, am schimbat de mai multe ori userele, si chiar daca am formatat chiar si serverul, am luat-o de la 0 cu absolut tot, imi apare la index o pagina cu niste setari care au fost facute de mine cu 2 zile in urma sa zicem, care EFECTIV nu stiu de unde le ia. V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati. Va multumesc
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Daca apesi pe linkul Panoul administratorului ce iti apare, tot "Invalid_session"?

Probabil instalarea este pe calculatorul personal, verifica in setarile browserului sa ai enable la cookies, nu la toate, alege ca securitate: medium :-)

In mod obisnuit aceasta problema (eroarea "Invalid_session") apare dupa o functionare idelungata a forumului si ca rezolvare imediata si simpla, se goleste tabela: "phpbb_sessions" .
Cel_deSuS scrie:Si nu mai spun ca in aceasta straduinta a mea de a instala acest forum, am schimbat de mai multe ori userele, si chiar daca am formatat chiar si serverul, am luat-o de la 0 cu absolut tot, imi apare la index o pagina cu niste setari care au fost facute de mine cu 2 zile in urma sa zicem, care EFECTIV nu stiu de unde le ia.
Verifica fisierul config.php - sa nu fie setari gresite (baza de date, user, parola). Verifica ca forumul sa se conecteze la baza de date dirota si nu la alta.

Pentru instalare iti recomand si articolul: Instalarea forumului phpBB aparut in revista e-mail Report numarul 48 de pe siteul: http://www.epress.ro :-)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”