baze de date care lucreaza cu phpbb
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
baze de date care lucreaza cu phpbb
ar trebui sa ma stiu ceva ! ?
-
- Nou venit
am ramas doar cu semne de intrebare
haide sa va explic un pic intati ce am facut si apoi sa inreb (cred ca e cel mai bine asa ) . Un preten imi recomanda sa mi fac un forum cu phpbb ok ! asa am facut m am apucat si am citit intai tot (documetatia care am gasit aici (suport html si doc) despre instalare si multe altele ).Am facut intocmai cum zicea pe acolo am downloadat phpbb chiar din acest forum am incarcat phpbb exact cum zicea suport html in mod binar si ascii (cu total comander parca "a daca e important si asta pe hostul as.ro ) . Apoi am scris in browser http://www.numele_la_siteul_meu.as.ro/phpbb2 de unde imi apar niste campuri de completat le am completat pe toate mai putin Numele bazei dumneavoastra de date: pentru ca nu stiu ce sa scriu
la baza de date am ales mysql 3x . Spunetimi si mie trebuie sa mai downloadez ceva ( o baza de date my sql sau totul ca sa instalez forumul se gaseste in folderul phpbb ) eu cred ca trebuie sa mai downloadez ceva adica o baza de data my sql daca asta trebuie sa fac sa mi ziceti si mie de unde o iau , in ce folder sa o copii pe host si ce trebuie sa completez la
Numele bazei dumneavoastra de date
Amintesc ca am citit si asta ( 2.1 MySQL 3 şi 4, PostgreSQL 7.x, MS SQL 7/2000 (prin ODBC)
Înainte de instalare trebuie să vă asiguraţi că aveţi o bază de date disponibilă. Întreabaţi providerul dacă nu sunteţi sigur dacă dispuneţi sau nu de aşa ceva.) care provider daca vreu sa instalez pe un host free .Deci imi trebuie o baza de date my sql ca sa poata incepe instalrea ?
la baza de date am ales mysql 3x . Spunetimi si mie trebuie sa mai downloadez ceva ( o baza de date my sql sau totul ca sa instalez forumul se gaseste in folderul phpbb ) eu cred ca trebuie sa mai downloadez ceva adica o baza de data my sql daca asta trebuie sa fac sa mi ziceti si mie de unde o iau , in ce folder sa o copii pe host si ce trebuie sa completez la
Numele bazei dumneavoastra de date
Amintesc ca am citit si asta ( 2.1 MySQL 3 şi 4, PostgreSQL 7.x, MS SQL 7/2000 (prin ODBC)
Înainte de instalare trebuie să vă asiguraţi că aveţi o bază de date disponibilă. Întreabaţi providerul dacă nu sunteţi sigur dacă dispuneţi sau nu de aşa ceva.) care provider daca vreu sa instalez pe un host free .Deci imi trebuie o baza de date my sql ca sa poata incepe instalrea ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
ai nevoie de o baza de date pt a tine informatiile din forum. pt BD trebuie sa iei legatura cu cei de la as.ro
vezi articolul Instalarea forumului pe serverul as.ro !
vezi articolul Instalarea forumului pe serverul as.ro !
-
- Nou venit
am uitat sa spun
am downloadat si lang_romanian si a mers
my admin nu a mers ca nu stiu iar in ce folder sal bag spuneti m i si asta bine inteles dupa ce ma lamuriti cu pasul de instalare a bazei de date promit ca nu va mai sacai ca partea de administrare moderare le stiu multumesc anticipat
my admin nu a mers ca nu stiu iar in ce folder sal bag spuneti m i si asta bine inteles dupa ce ma lamuriti cu pasul de instalare a bazei de date promit ca nu va mai sacai ca partea de administrare moderare le stiu multumesc anticipat
- bogdan
myAdmin ? ce legatura are una cu alta ? de ce vrei sa-l instalezi ? nu ti-l ofera as.ro automat ?
administrarea forumului o faci din Panoul administratorului
administrarea forumului o faci din Panoul administratorului
-
- Nou venit
pentru bogdan
stiam si eu ca administrarea se face din panoul administratorului fii mai atent mersi oricum insa nu stiam daca as.ro are ca ti am zis nu pot trece peste instalare mai bine zii cum sa fac sa trec peste instalare asta ma intereseaza cel mai mult
- bogdan
asigura-te ca ai o baza de date si consulta articolul pe care ti l-am recomandat.
altangell scrie:my admin nu a mers ca nu stiu iar in ce folder sal bag spuneti m i si asta bine inteles
tocmai, eu am fost atent. tu ai inteles gresit scopul Panoului Administratorului vs phpMyAdmin.altangell scrie:stiam si eu ca administrarea se face din panoul administratorului fii mai atent
-
- Nou venit
am revenit
pt bogdan
se pare ca am avut o multime de probleme pe as.ro sa stii ca nu am facut nimic daca ai mai intalnit sa ti se deconecteaze la un min total comander in timp ce faci up load in fine am cautat in zadar baza de date pe as.ro mai zis sa mi instales forum pe as.ro asa ca am trecut pe lx.ro si a mers
insa mai e o problema www.florin14041984.lx.ro explica mi si mie de ce
se pare ca am avut o multime de probleme pe as.ro sa stii ca nu am facut nimic daca ai mai intalnit sa ti se deconecteaze la un min total comander in timp ce faci up load in fine am cautat in zadar baza de date pe as.ro mai zis sa mi instales forum pe as.ro asa ca am trecut pe lx.ro si a mers
insa mai e o problema www.florin14041984.lx.ro explica mi si mie de ce
-
- Nou venit
aici e problema meade fapt
scuze linkul cu problema e asta www.florin14041984.lx.ro/phpBB2