iconita de mesaje neactualizata

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
f_huba
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

iconita de mesaje neactualizata

Mesaj de f_huba »

iconita din fata mesajului (sau a grupului) ramane tot timpul pe "nu sunt mesaje noi" indiferent c intru ca admin sau ca user

am sris de pe un calc in mod client si pe celalat calc m-am uitat ca admin si nu era marcat ca mesaj nou indiferent de cate ori am dat refresh... (la calculatoare am adrese de iesire diferite, am incercat si cu dial-up si e la fe l)

in directrul de poze este fisierul cu "mesaj nou"

unde trebuie sa ma uit. (detaliii cat mai exacte deorece au doar de 2 zile studiez forumul meu, si limbajul php tot de 3-4 zile am inceput sa-l invat dupa carti)
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

Aceeasi problema o am si eu.Iconitele nu se actualizeaza, indiferent daca postul e facut de moderator, user sau admin.Am instalat modul pentru vizualizarea ultimelor n posturi si acolo postul apare cu iconita corespunzatoare (portocalie).
Forumul l-am reinstalat pe curat si acelasi lucru fara nici un mod instalat.Nu mergea nici inainte dar nu am bagat de seama pana acum.
Multam pt orice ajutor
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

problema cu setarile de cookies
verificati domeniul, calea catre scripturi si cookies
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

Verificate iar si iar si iar, totul este Ok acolo.Sincer am o singura intrebare.Pentru probe folosesc 2 useri.Are vre-o importanta fatul ca ma loghez dupa acelasi IP cu ambii, adica forumul ma vede dupa IP si nu dupa nick si de aceea nu considera ca au fost posturi noi intrucat ip-ul le-a citit?
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

da are, ca sa functioneze corect trebui sa dai logout la un user cand lucrezi cu celalalt, faci teste cu 2 dai logout, intri cu 1 faci teste dai logout, si tot asa;
poate mai usor este sa folosesti 2 browsere independente, de ex IE si Firefox
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

Multumesc pt sfaturi, dar totusi de atata lucru mi-am dat si eu seama.Normal ca dau log out la un user inainte sa ma loghez cu celalalt.Oricum nu-mi permite nici browserul (opera 7.54) sa fiu logat cu doi useri.Eu ma gandeam la IP sa nu fie considerat cumva acelasi user cu aceleasi cooki-uri si din aceasta cauza sa nu imi vad propiile posturi ca posturi noi.Daca esti amabil fa o vizita LINK si fa un post sa verific daca vad sau nu vad icoana potrivita.Nu sunt setate nici un fel de permisiuni poti posta ca, guest.
Multam tare mult.
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

session code se creaza printre altele folosind userID nu cu IP
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

Ok am vazut iconita asa cum trebuie, pe cea portocalie.Am mai facut si eu un post si daca ai putea face un ultim efort sa te loghezi din nou pt a verifica ce iconita vezi ti-as fi vesnic recunoscator.
Multumesc in avans!
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”