problema de incepator

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
crina
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

problema de incepator

Mesaj de crina »

URL forum:www.zambetdecopil.com
Versiunea phpbb 3:3.0.5
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? are nevoie de update phpbb
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? cel mai probabil
MODurile instalate:
De cand a aparut problema semnalata?de 2 saptamani
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput).incepator

Forumul nu a fost creat de mine, m-am oferit sa ajut si am drepturi de admin de cateva zile. Problema este actualizarea phpBB. In instructiunile gasite imi prind un pic urechile pentru ca nu sunt familiarizata in acest domeniu. De altfel nu sunt un novice in utilizarea calculatorului si mediile lui de lucru, insa in acest domeniu e prima data cand intru. Daca gasesc la voi intelegere si ajutor tare bine mi-ar prinde cateva linii calauzitoare... in primul rand, o intrebare care am vazut ca se intalneste destul de des insa raspunsul nu l-am gasit eu sau nu l-am descifrat eu inca...unde gasesc config.php? Presupun ca el se afla in mod obisnuit pe calculatorul de unde a fost suit forumul respectiv(e corecta presupunerea mea?) Daca nu am acces la nici un fisier initial, ci doar ce se gaseste pe server-u gazda si accesez pe internet pot sa rezolv problema?
Va multumesc
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: problema de incepator

Mesaj de Ivan Petre Paul »

1. Fișierul config.php se află în root (rădăcina forumului - directorul părinte al forumului, cel ce conține toate directoarele și fișierele forumului; de ex.: dacă un forum poate fi accesat la adresa site.ro/forum atunci config.php - și root-ul - este în public_html/forum)
2. Fișierul config.php poate fi modificat via ftp.

Anyway, informațiile furnizate nu sunt suficiente dar în schimb sunt neclare. De exemplu, ai spus că nu ai acces la toate fișierele decât la cele ce se găsesc pe serverul-gazdă. Dacă ai acces la fișierele de pe serverul-gazdă (host) atunci ar trebui să poți accesa aceste fișiere via ftp.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”