Unui user care vrea sa intre intr-un grup ii apare un mesaj sa astepte pana va primi aprobarea administratorului.
Dar eu ca admin, ce fac? Nu primesc nici un mesaj...
???
Cum ii aprob intrarea?
Grupuri de utilizatori
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
din pacate (pt. tine pt. ca se pare ca nu iti merge
) trebuie sa te anunt ca tu - ca si moderator (ATENTIE !) al grupului trebuie sa primesti un mesaj (pe adresa ta de mail) cu subiectul : O cerere pentru aderare la grupul dumneavoastră si de asemenea daca esti autentificat in forum o sa vezi in sectiunea grupului unde esti moderator ca exista o cerere in asteptare ....
deci mai verifica daca setarile pt. mail/SMTP sunt in regula si asigura-te ca esti moderatorul grupului !

deci mai verifica daca setarile pt. mail/SMTP sunt in regula si asigura-te ca esti moderatorul grupului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Grupuri de utilizatori
BONJOUR!!! AM SI EU O MARE RUGAMINTE LA TINE.....IMI POTI TRIMITE SI MIE IMAGINEA DE LA AVATAR....IMI PLACE FOARTE MULT!!!!!!!!! PE ADRESA MEA DE E-MAILdaniel_i scrie:Unui user care vrea sa intre intr-un grup ii apare un mesaj sa astepte pana va primi aprobarea administratorului.
Dar eu ca admin, ce fac? Nu primesc nici un mesaj...
???
Cum ii aprob intrarea?