Link: http://forum.maxcs.ro
Versiune phpbb3: 3.0.11
Descriere: Incerc sa pun mare baza pe resursele CS 1.6 si platforma PHPBB3, este recent deschis dar sper sa dau peste oameni seriosi si priceputi in domeniu ca sa-l "inaltam" cat mai sus. Mi-am pus in plan sa fac scripturi unice cat si webdesign-uri pentru phpbb3 si html pe care sa le public doar in incinta forumului. Probabil va intrebati ce e cu tema actuala de pe maXcs.. Pai m-am gandit sa nu complic forumul aiurea si sa revin partial la forumurile de prin 2007/2008 (cele simple dar puse la punct). Incerc sa nu atrag membrii prin infatisarea forumului ci prin resursele pe care le vom oferii pe viitor.
# Va asteptam cu drag ca unde's multi puterea creste.
www.maXcs.ro - Discutii, resurse. support, noutati
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Scaleo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.maXcs.ro - Discutii, resurse. support, noutati
Forumul maXcs - Discutii, Resurse, Descarcari, Plugin-uri, Addons-uri, Ajutor, Noutati, Concursuri, Anunturi si Servere Counter-Strike
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: www.maXcs.ro - Discutii, resurse. support, noutati
Arată bine, îmi place. O mică sugestie totuși: adaugă un <br /> după formularul de autentificare de pe prima pagină; este lipit de bara de la chat.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- Scaleo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Multumesc ca mi-ai zis, am rezolvat.Ivan Petre Paul scrie:Arată bine, îmi place. O mică sugestie totuși: adaugă un <br /> după formularul de autentificare de pe prima pagină; este lipit de bara de la chat.
Forumul maXcs - Discutii, Resurse, Descarcari, Plugin-uri, Addons-uri, Ajutor, Noutati, Concursuri, Anunturi si Servere Counter-Strike
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Daca se rezolva trimite-mi PM si redeschid subiectul.Firefox nu găsește serverul forum.maxcs.ro.
Subiect inchis.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.