Probleme la mutare...

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
DANITE
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme la mutare...

Mesaj de DANITE »

cand am decis sa public un forum pe .lx.ro eram total novice si nu stiam ca userul inseamna implicit si domeniul. ca atare mi-am ales userul crezand ca numele domeniului il voi putea alege ulterior creearii contului.
greseala de incepator! ca atare m-am hotarat sa creez cont nou pentru ca site-ul meu sa se numeasca de fapt cum aveam eu in gand initial...buuuun! forumelul meu este deja construit este operational, vizitat chiar si nu trebuie decat sa il mut...citesc tutorialele de la voi si fac intocmai. adica, incarc cu smartftp-ul toate fisierele downloadate de la forumul deja existent + install si celalalt fisier (nu imi aduc aminte care si sunt la servici, nu pot sa verific), instalez, fac config.php-ul 666, sterg cele doua foldere de install si contrib parca se numea, exact cum scrie in tutorial si...nimic...adica eroare.
mentionez ca template-ul defaul al forumului deja existent este un atena modificat de mine. ca atare am crezut ca nu merge pentru ca nu am subsilver. l-am uploadat si pe acela dar tot nimic!
mentionez de asemenea ca index-ul siteului e de tip html care face link la index.php...ma gandec ca macar indexul html ar fi trebuit sa mearga in caz ca nu si cel .php dar nici ala nu se deschide.
help me cumva!
forumelul care functioneaza este www.dayknight.lx.ro iar cel pe care vreau sa mut este www.dayandnight.lx.ro (momentan nu am nimic uploadat pe ftp ca m-am enervat inainte sa plec la servici si am sters tot)
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Ai restaurat si baza de date? Daca da, vezi:
Mutarea forumului de pe un server pe altul
În cazul în care pe noul server instalaţi aceleaşi fişiere pe care le-aţi avut la vechiul forum, trebuie să fiţi atent la fişierul de configurare config.php, iar în baza de date la valorile server_name şi script_path din tabelul phpbb_config.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”