Tag-uri la Topic Functionabil cu Randament Adevarat ...

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Maryusss™
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Tag-uri la Topic Functionabil cu Randament Adevarat ...

Mesaj de Maryusss™ »

Buna Dimineata/Ziua/Seara, Tuturor.

Deschid acest Subiect deoarece as dori sa va intreb care este cel mai bun TAG pentru a instalat pe Forum la Topic-uri? Adica cand cineva deschid un Topic, sub Nume Subiect sa scrie Tag-uri. M-am uitat putin, am cautat pe phpbb.com si nu am gasit, adica am gasit dar cu niste comentarii care mau facut sa o las balata deoarece erau niste comentarii din partea userilor, ca le da erori si tot asa ... Imi puteti da voi un Topic Tagg-ed? Adica ceea ce am spus eu, sub Subiect sa apara Tagg-uri Subiect si in view topic la sfarsitul primului post sa screi: tag-uri topic. Deasemenea, sa dea randament in Motoarele de Cautare. Adica motorul de cautare, Google de exemplu sa ia in considerare acele Tag-uri. Ma puteti ajuta va rog?
O imagine cum as vreas a arate Tah-urile la sfarsitul primului post din topic: http://s23.postimg.org/rt7rd2tvf/image.png
De exemplu, ca la comunitatea

Cod: Selectaţi tot

indungi (nu e reclama)
ei au asa ceva. ... Eu am cautat o gramada si imi este frica sa incerc, Dati0mi voi va rog frumos ce credeti ca merge.

Va Multumesc. Cu Stima, Marius-Catalin.
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Tag-uri la Topic Functionabil cu Randament Adevarat ...

Mesaj de Anișor »

MODificarea a fost abandonata, nu este recomandat sa o instalezi. Insa este alegerea ta.
:arrow: http://github.com/veganista/phpBB3-Topi ... all/master
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”