URL forum: www.copilasii.tk/forum
Versiunea phpbb 3: 3.0.12
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie?: pai tema este 3.0.9/3.0.8
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?: nu, am instalat eu manual
MODurile instalate: ajax chat, top 5 postatori, group icons
De cand a aparut problema semnalata?: pai de cand am creat forumul
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput): pai am mai facut permisiunile odata dar acum nu mai merge.. haideti sa explic defapt ce s-a intamplat:
-am creeat deja permisiunile moderatorilor, si au mers
-cand dau in ACP/PERMISSIONS/GROUP FORUM PERMISSIONS/REGISTERED USERS/ALL FORUMS/ imi arata read only acces, ei si, uita ca eu vreau sa fie standard acces .. pai si cand dau sa fie standard acces si apoi apply all permissions, nu imi scrie permission have been update, ci doar mi se da refresh la pagina si totul revine la read only acces... sa fie problema de la tema? va rog ajutati-ma..
Problema la permisiuni
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Neexperimentat
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Problema la permisiuni
Dupa ce mi-am tocit mintile cinci minute, am descoperit ce trebuia sa fac !
Actualizez tema.
Apoi merg la group forum permissions si nu dau la all forums, dau mai jos, acolo la forums +subforums. de acolo o sa va mearga, tuturor miilor de oameni cu aceasta problema.
Actualizez tema.
Apoi merg la group forum permissions si nu dau la all forums, dau mai jos, acolo la forums +subforums. de acolo o sa va mearga, tuturor miilor de oameni cu aceasta problema.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Si totusi nu aveti idee de ce nu merge setat direct din All forums ?
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Subiect închis!avast! Antivirus scrie:Atenție! Site-ul a fost marcat ca și site de phishing.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro