URL forum: http://www.cstineretului.ro/forum/
Versiunea phpbb 3: 3.0.12
Forumul are ca baza subsilver2, problema mea este urmatoarea, pe chrome nu imi apar anumite butoane in pagina de postare, newtopic, topic closed, post reply pe cand in Mozilla imi apar, problema nu stiu cand a aparut mai exact deoarece eu abia am ajuns in tara iar aceasta problema a fost semnalata de unii useri ce folosesc chrome, puteti observa si in imaginea atasata, iar daca misc mouseul in zona respectiva la chrome desi nu imi apare butonul imi apare functia cum ca as putea da clik pe buton.
Am avut aceiasi problema si pe 3.0.11 si din ce am inteles updateul la 3.0.12 ar fi trebuit sa rezolve problema dar se pare ca nu este asa, ma gandesc poate nu a fost facut in totalitate updateul si sa incerc un nou update.
Multumesc.
http://s19.postimg.org/tibz6cg2b/Problema_forum.jpg
Problema Butoane pe Chrome
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema Butoane pe Chrome
S-ar putea să fie probleme cu tema. Schimb-o temporar și vezi dacă mai persistă problema.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- Oacki
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema Butoane pe Chrome
Da ai avut dreptate problema era din tema mai exact din stylesheet.css /* Misc .. erau niste setari aiurea puse.
Se poate da TC,
Multumesc.
Se poate da TC,
Multumesc.