Cum pot sa portal php sa fac sa imi apara in centru forumul
- garcea
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum pot sa portal php sa fac sa imi apara in centru forumul
Am si eu mjr 2 ..si imi place dar ma uitam intr-o zi ..si ma gandeam daca as putea face niste modificari..insa nu prea am gasit nici o idee care sa o fac ..si va intreb pe voi poate siti cu, sa ? :
1: sa faca ca pagina de intrare sa nu mai fie index.php si portal.php
2 in portal php sa fac sa imi apara in centru forumul ? ( sa mai bine zis pe langa forum sa imi para si meniul de portal ) cum o fi numai sa fie ..ceva gen php-nuke ..
Ma poate ajuta cineva ?
1: sa faca ca pagina de intrare sa nu mai fie index.php si portal.php
2 in portal php sa fac sa imi apara in centru forumul ? ( sa mai bine zis pe langa forum sa imi para si meniul de portal ) cum o fi numai sa fie ..ceva gen php-nuke ..
Ma poate ajuta cineva ?
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
Pentru a redenumi pagina index.php exista un MOD - Rename index.php - care face el toate modificarile. Pentru cealalta chestie nu stiu sa raspund ca nu am facut asa ceva. Da e simplu... De ex. daca vrei sa pui un meniu in index.php aka portal.php
intri in templates/index_body.tpl si editezi si tu pakolo si bagi meniul. Daca ai un nivel intermediar de cunostinte HTML e simplu. Daca vrei de asemenea sa bagi meniuri si alte chestii sa apara pe fiecare pagina sus sau jos, editeaza templates/overall_header.tpl sau templates/overall_footer.tpl
Sper ca am fost de ajutor[/i]

Sper ca am fost de ajutor[/i]
- BuGsY
- Fost coleg
Re: Cum pot sa ?
Creezi/editezi fişierul .htaccess din directorul root al forumului. Adaugi această linie:garcea scrie:1: sa faca ca pagina de intrare sa nu mai fie index.php si portal.php
Cod: Selectaţi tot
DirectoryIndex index.html index.htm portal.php index.php
Am facut chestia asta si eu dar tot nu imi afiseaza decit unul dintre ele (portal.php index.php), pe cel pe care il pun primul in "lista" (sir).BuGsY scrie:Creezi/editezi fişierul .htaccess din directorul root al forumului. Adaugi această linie:garcea scrie:1: sa faca ca pagina de intrare sa nu mai fie index.php si portal.phpCod: Selectaţi tot
Vreo solutie ?

- DANITE
- Utilizator înregistrat
la mine merge ce a zis bugsy doar ca...
desi am un mesaj pe forum (fac teste) ... nu imi apare in mijlocul portalului cum apar anunturile din demo-ul mod-ului ... si inca ceva ... acel mesaj este sticky si are chestionar... cu toate astea in boxul de chestionare din portal nu apare plus ca butonul de "voteaza" e inactiv (nu se poate da click) ... probabil pentru ca nu este mesaj ce sa fie votat ... dar de ce nu apare mesajul acolo?
desi am un mesaj pe forum (fac teste) ... nu imi apare in mijlocul portalului cum apar anunturile din demo-ul mod-ului ... si inca ceva ... acel mesaj este sticky si are chestionar... cu toate astea in boxul de chestionare din portal nu apare plus ca butonul de "voteaza" e inactiv (nu se poate da click) ... probabil pentru ca nu este mesaj ce sa fie votat ... dar de ce nu apare mesajul acolo?
- DANITE
- Utilizator înregistrat
ah...cred ca stiu de ce nu imi apar in portal...se pare ca nu au numarul suficient de caractere... cica ar trebui minim 100...am mai postat un mesaj de vro 200 caractere si acu' imi apare... numai ca intinde rau de tot pagina spre dreapta...total inestetic...ce fac sa reduc nr minim de caractere necesare ptr post si mai ales ce fac sa nu mai apara mesajele latite pe toata pagina portalului?
- mefisto
- Utilizator înregistrat
Solutii?

si la mine .htaccess arata asa :
ErrorDocument 401 /errors.php?error=401
ErrorDocument 403 /errors.php?error=403
ErrorDocument 404 /errors.php?error=404
ErrorDocument 500 /errors.php?error=500
- BuGsY
- Fost coleg
Mefisto, ai drept de folosire pentru fişierul .htaccess?
Din câte ştiu eu nici un host free din România nu permite acest lucru.
Din câte ştiu eu nici un host free din România nu permite acest lucru.
Probabil foloseşti MODificarea Error mod 0.9.8 rc6.mefisto scrie:De la ce sunt acele erori(daca sunt erori)???Cod: Selectaţi tot
DirectoryIndex index.html index.htm portal.php index.php ErrorDocument 401 /errors.php?error=401 ErrorDocument 403 /errors.php?error=403 ErrorDocument 404 /errors.php?error=404 ErrorDocument 500 /errors.php?error=500