Salut !
Am o problema la instalarea unui site.
Deci pe scurt , am ajuns la punctul in care trebuie sa faca o baza de date ( host free de la clearweb ) si asa m-am blocat..
In site e un fisier numit xFileConfig.pm ala trebuie sa il modific manual (deci nu se face la instalare ) ma rog , si imi cere asa :
Aici aveti datele de la host:
Username: wi****o1
Parola: 29******YD
Control Panel URL: http://82.***.***.106:2082/
Daca nameserverele nu s-au propagat poti accesa http://www.********.s******.com:2082/
Informatii Server
Nume Server: Foxtrot
Server IP: 82.***.**.106.
Nameserver 1: secure1.clearweb.ro (82.***.**.106)
Nameserver 2: secure2.clearweb.ro (82.***.**.106)
Ce trebuie sa modific in fisier:
db_host => '82.***.**.106',
db_login => 'wi***o1',
db_passwd => '29******YD',
db_name => www.********.s******.com
Ma rog cam cu ce e si mai sus la date ( nu stiu daca e bine , sau daca puteam sa pun care vream eu asa am facut daca e ceva gresit imi spuneti )
Bun , pasul 2.
La instalare site ma pune sa pun asa :
MySQL Host: 82.***.**.106
MySQL DB Name: w******1_ne
MySQL DB Username: /www.********.s******.com
MySQL DB Password: 29******YD
Nu stiu daca e bine sau nu dar aici imi spune ca nu e bine ceva mai precis imi da eroarea asta :
Can't connect to DB with current settings. Access denied for user 'windyzonemt2.ser'@'82.145.48.106' (using password: YES)
La clearweb am si control panel , acolo am facut o baza de date numita
w******1_ne
Cu asta am completat si mai sus...
Astea sunt datele , acum , imi puteti spune ce am gresit ?
Si unde sa modific..
Permisiuni am dat la tot ce trebuie etc... undeva aici am gresit la date...
Configurare site
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Configurare site
La MySQL Host lasă localhost. Mă îndoiesc că utilizatorul bazei de date este de forma /www.********.s******.com.
Eroarea spune că numele de utilizator sau parola sunt greșite.
De ce nu iei legătura cu providerul de hosting?
Eroarea spune că numele de utilizator sau parola sunt greșite.
De ce nu iei legătura cu providerul de hosting?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Free host, sunt convins ca nu o sa ma ajute
O sa incerc imediat cu localhost... eu am mai instalat mai de mult dar nu mai stiu
.

O sa incerc imediat cu localhost... eu am mai instalat mai de mult dar nu mai stiu

- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Arată-ne pagina de creare a unui utilizator pentru o bază de date. Folosești cPanel, sau ce? Pune câteva capturi.Ghutix scrie:Free host, sunt convins ca nu o sa ma ajute![]()
O sa incerc imediat cu localhost... eu am mai instalat mai de mult dar nu mai stiu.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
Da , folosesc cPanel.
Am o problema , tot am schimbat pe firme de host pentru ca la clear dupa 4-5 ore nu mai mergea nimic, m-am gandit sa schimb , ma rog nu conteaza , la clear puteam sa pun la domain daca aveam , na ma rog si aveam domeniu de la no-ip si acolo puteam sa selectez port 80 redirect , nu stiu ce legatura are cu eroarea daca are sau nu dar a functionat , eroare e urmatoarea :
The server can not find the requested page:
144.**.**.35/~w*****l/login.html (port 80)
Bun , de la cine am luat host nu stiu daca aveam sau nu optiunea de pune domeniul tau nu am fost atent si de grabit am dat sa imi faca ei un free domain , ok , acum ca sa puna si ei asta cu port 80 trebuie sa le spun eu sau pot eu sa fac asta din cPanel ?
P.S Mersi Ivan , asa trebuia sa fac cu localhost.. merge acum.. :d
Am o problema , tot am schimbat pe firme de host pentru ca la clear dupa 4-5 ore nu mai mergea nimic, m-am gandit sa schimb , ma rog nu conteaza , la clear puteam sa pun la domain daca aveam , na ma rog si aveam domeniu de la no-ip si acolo puteam sa selectez port 80 redirect , nu stiu ce legatura are cu eroarea daca are sau nu dar a functionat , eroare e urmatoarea :
The server can not find the requested page:
144.**.**.35/~w*****l/login.html (port 80)
Bun , de la cine am luat host nu stiu daca aveam sau nu optiunea de pune domeniul tau nu am fost atent si de grabit am dat sa imi faca ei un free domain , ok , acum ca sa puna si ei asta cu port 80 trebuie sa le spun eu sau pot eu sa fac asta din cPanel ?
P.S Mersi Ivan , asa trebuia sa fac cu localhost.. merge acum.. :d
-
- Nou venit
De ce cand incerc sa fac upgrade la un site ( am 2 fisiere necesare pentru upgrade ) primesc multe erori de exemplu
Notice: Only variable references should be returned by reference in /home/mp3takeo/public_html/include/adodb/adodb-connection.inc.php on line 568
insert into emailinfo (`email_id`, `email_subject`, `email_path`, `comment`) VALUES ('player_email', 'I want to share this video with you!', 'emails/player_email.tpl', 'Player Share Email')
Si cand intru la /home/wzfiles/public_html/include/adodb/adodb-connection.inc.php la linia 568 e ceva ce nu are legatura cu eroarea... adica nu am unde sa completez alea?
Si asta cu adodb-connection.inc.php on line 568 o primesc la mai multe erori de altfel...
Site http://www.mp3takeout.com/upgrade-4.0.9-to-4.1.php < - - Aici sunt toate erorile...
Notice: Only variable references should be returned by reference in /home/mp3takeo/public_html/include/adodb/adodb-connection.inc.php on line 568
insert into emailinfo (`email_id`, `email_subject`, `email_path`, `comment`) VALUES ('player_email', 'I want to share this video with you!', 'emails/player_email.tpl', 'Player Share Email')
Si cand intru la /home/wzfiles/public_html/include/adodb/adodb-connection.inc.php la linia 568 e ceva ce nu are legatura cu eroarea... adica nu am unde sa completez alea?
Si asta cu adodb-connection.inc.php on line 568 o primesc la mai multe erori de altfel...
Site http://www.mp3takeout.com/upgrade-4.0.9-to-4.1.php < - - Aici sunt toate erorile...