Pop-up, weather, citat in subsilver, cine este conectat

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
demential
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.07
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Pop-up, weather, citat in subsilver, cine este conectat

Mesaj de demential »

Versiunea phpbb 3: 3.0.12
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? Recent instalat
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? Nu
MODurile instalate: AutoMOD, Thanks for posts, Multiple file upload
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb : incepator

Buna ziua.
Iata intrebarile mele :
a) se poate seta undeva sau adauga un mod care sa trimita vizitatorilor forumului un pop-up sau sa le apara un anumit mesaj informativ ?
am gasit https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... ews_admin/ , dar acesta introduce mesajul doar pe index.

b) in bara cu Cine este conectat > Utilizatori inregistrati : x,y, z , daca un utilizator este ITALIC inseamna ca posteaza undeva. se poate sa arate si topicul in care posteaza cand stai cu mouse-ul peste user-ul respectiv ?

c) exista un mod testat si functional pentru un "widget" de weather pentru forum ?

d) am prosilver si subsilver instalate pe forum. in prosilver, daca cineva citeaza postul anterior, apare citatul cuprins intre [quote] [ / quote ] intr-un chenar.
cand se citeaza un post dar in subsilver, apare " Utilizator a scris : ........... " fara chenar. cum se poate rezolva problema ?
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”