Hosting / gazduire WEB - Momentan detinem cele mai mici preturi din tara.
Inregistrare Domenii - Oferim reduceri periodic.
Hosting / gazduire CS - Siguranta ridicata, ori de cate ori apare vre-un exploit vom publica rapid un fix.
Hosting / gazduire SAMP - Orice GM este compatibil pe platforma noastra.
HQH.ro - Calitate - Preturi mici - Plata prin SMS - Fara intreruperi
Pentru detalii va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru si de asemenea pe serverele gazduite de noi.
WEB Hosting 0.99 Euro Inregistrare Domenii Gazduire CS SAMP
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: WEB Hosting 0.99 Euro Inregistrare Domenii Gazduire CS S
17 euro un domeniu .ro? Serios? Pai tu il dau aproape dublu fata de celelalte firme. Am gasit si cu 9 euro.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Astea numai preturi mici nu sunt 
Tu te incadrezi la firmele cu cele mai scumpe preturi si cea mai proasta calitate
Hai ca aici ma faci sa rad.
Prietene...Stii care este treaba? Anul trecut cand am avut servicii oferite de tine imi muscam degetele! Ba mergeau ba nu mergeau. Ca apoi sa imi fie intrerupte ca cica nu am platit...si eu plateam
Hai sa fim seriosi! Nu mintii lumea!
Inca si acum am ss-urile in PC si mail-urile! Asa ca nu incerca sa furi lumea ca le fac publice si nu iti va placea.

Tu te incadrezi la firmele cu cele mai scumpe preturi si cea mai proasta calitate

Hai ca aici ma faci sa rad.
Prietene...Stii care este treaba? Anul trecut cand am avut servicii oferite de tine imi muscam degetele! Ba mergeau ba nu mergeau. Ca apoi sa imi fie intrerupte ca cica nu am platit...si eu plateam

Inca si acum am ss-urile in PC si mail-urile! Asa ca nu incerca sa furi lumea ca le fac publice si nu iti va placea.
Vrei sa afli sfatul meu?! - Streseaza pe altcineva!
Ma gasesti aici: http://filelist.ro/userdetails.php?id=922644
Ma gasesti aici: http://filelist.ro/userdetails.php?id=922644
-
- Nou venit
- Versiune: 3.1.1
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Pai exista foarte multe oferte de gazduire la firme cu preturi accesibile si functionaltitate suta la suta, plus uptime aproape de acelasi procent care eu zic ca e destul de rar, incearca aici: http://www.clausweb.ro/gazduire-business.php spre exemplu. Au asistenta tehnica gratuita si foarte buna, plus ssd-uri. Tehnologie!