Am shi eu o problema.. scap de una dau de alta.. am persim imagini asociate.. shi acuma cand fac click pe link-ul Arata imagine alaturata imi apare: http://jugulat0r.com/profile.php o pagina alba.
Ma poate ajuta careva
daniel deci am facut toate astea pana acuma mi`a mers shi acuma poc nu mai merge.. cred ca este vina mea am shters mai multe de acolo.. adic am instalat mai multe MOD dupa care le`am dezinstalat le`am shters.. ai ideea ce ar putea fi?
poate ai sters ceva ce nu trebuia sters.... cred ca de refacut nu prea ai sanse ... eventual repune fisierele originale din nou pe site (nu cred ca problema e din baza de date)
Propunerea mea este sa iti salvezi baza de date si apoi sa iti reinstalezi forumul urmand ca sa iti repui datele din database.
Nu uita sa salvezi si imaginile (avatar)
mihaitza scrie:Propunerea mea este sa iti salvezi baza de date si apoi sa iti reinstalezi forumul urmand ca sa iti repui datele din database.
Nu uita sa salvezi si imaginile (avatar)
Pentru un director pus aiurea?
In mod cert e incurcat vreun folder p'acolo, din moment ce restul merge.
Eu am scris acesta propunere dupa ce am citit cu atentie intreg materialul prezentat in legatura cu aceasta problema si am observat ca nu este doar un simplu director lipsa sau pus aiurea ci au fost instalate si sterse MOD-uri alaturi de care si fisiere ale unui forum original phpBB.
problema a fost rezolvata.. multumesc pentru ajutor .. m`am uitat in errors logs shi am vazut care era cauza.. am uplodat \includes\functions_validate.php peste cel existent shi acuma vad ca totul merge in regula
Imi pare bine ca ai rezolvat. Avand in vedere ca nu ai explicat chiar in amanunt ce a patit forumul tau ar fi bine sa o faci poate mai patesc si altii acelasi lucru.