Raport atac.

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
lazlo1234
Nou venit
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Raport atac.

Mesaj de lazlo1234 »

Am si eu o problema in phpbb , deci imi parea pe domeniu cand intram "Pagina raportata ca fiind de atac" si nu ma lasa sa intru , asa ca am reinstalat forumul de la 0 mi-am scanat pc bine si am bagat iar phpbb din nou si acum am aceasi problema:|

Cod: Selectaţi tot

Pagină raportată ca fiind de atac!

Această pagină de la "DOMENIU"  a fost raportată ca fiind o pagină de atac și a fost blocată pe baza preferințelor dumneavoastră de securitate.

Paginile de atac încearcă să instaleze programe care fură informații private, vă folosesc calculatorul pentru a ataca altele sau pentru a-i produce pagube.

Unele pagini de atac distribuie intenționat programe rău intenționate, dar unele sunt compromise fără știrea sau permisiunea proprietarului lor.
ce pot sa fac ? , vreau sa mentionez ca ieri am primit un flood si mi-a fost modificat index.php si imi scria cand intram pe pagina principala Hacked by etc... si a trebuit sa reinstalez forumul si acum imi da aceasta eroare.. "NU DOAR MIE" .. astept un raspuns.

Folosesc ultima versiune de phpbb
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Raport atac.

Mesaj de Anișor »

Well .. pagina a fost inregistrata in browser. Trebuie sa adaugi o exceptie. Daca folosesti Mozilla Firefox, mergi sus la Unelte (Tools) -> Optiuni (Options) -> Securitate (Security) -> Exceptii (Exceptions) si aici adaugi URL-ul siteului tau.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Stupefy
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Raport atac.

Mesaj de Stupefy »

Sau mai ai obtiunea Clear coockie si cache si rezolvi :-)
Vrei sa afli sfatul meu?! - Streseaza pe altcineva!

Ma gasesti aici: http://filelist.ro/userdetails.php?id=922644
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”