URL forum: http://best-freak.besaba.com
Versiunea phpbb 3: 3.0.12
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie?: Nu reprezinta nici un update, upgrade sau conversie
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?: Nu
MODurile instalate: Nu le mai tin minte. Dar imi amintesc doar de: 24 hour activity, redimensionarea automata a avatarului, top five, etc.
De cand a aparut problema semnalata?: De cand am instalat tema pe forum. Dar eu cred ca problema este de la tema. Va las un print sa vedeti care este problema:
http://i57.tinypic.com/2vd5ico.png
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput).: Incepator
Cum pot sa rezolv aceasta problema?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa rezolv aceasta problema?
Poti sa ne spui care e problema?
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb3
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
nu vad in imaginea aia nici o problema
)) spune mai detaliat ce vrei anume

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Bine. Cand fac pe cineva moderator la o sectiune sau forum apare Moderator: cutare. Dupa cum ati vazut in imagine apare INAUNTRUL sectiunii sau forumului unde poti sa deschizi subiecte noi. Eu vreau numai pe forum sa apara, adica in index. Am rezolvat acea problema, dar acum mai ramane asta si nu stiu cum s-o rezolv. Sper sa fi inteles ceva din ce am scris eu acuma.