Deci de fiecare data cand incerc sa fac ceva in Administration Panel sa creez un forum , sa sterg cache sau orice cand se incarca imi merge greu adica dau Trimite si astept 20-40 secunde pana se incarca . Index-ul forumului merge foarte bine se incarca in Time : 0.235s adica foarte bine doar in ADM imi face asa si nu stiu de ce.
Aveti ceva idei ?
Si mai am o problema forumul nu imi trimite email-urile de confirmare la utilizatori ( cand ceri recover , cand faci cont nou s.a.m.d ) si nu stiu care ar fi problema ... este activat modul de email.
Am instalat , dezinstalat modurile tot asa face si cu si fara deci nu este de la ele ....
Moduri Instalate :
phpBB SEO Ultimate SEO URL
Database Optimize & Repair Tool
Ajax Chat
Problema incarcare ADM
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Flavius11
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema incarcare ADM
Cu incarcarea PA cred ca problema vine de la hostul tau , ia legatura cu cei de la host , posibil sa fie de la ei .
Cu siguranta nu e problema de la acele moduri , exact aceasta problema am avuto si eu , vezi aici poate te ajuta .
Cu siguranta nu e problema de la acele moduri , exact aceasta problema am avuto si eu , vezi aici poate te ajuta .
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
Iti multumesc , problema cu mail-urile am rezolvat-o acuma mai am nevoie doar cu ADM Panelul.Flavius11 scrie:Cu incarcarea PA cred ca problema vine de la hostul tau , ia legatura cu cei de la host , posibil sa fie de la ei .
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
Am fost anuntat de cei de la host ca as avea o problema cu niste query , se pricepe cineva sa ma ajute si pe mine?
Cod: Selectaţi tot
VA informam ca aveti o problema la baza de date, query-urile executate pe baza de date uneori ruleaza peste 10 minute.
VA rugam incercati sa rezolvati problema, pentru ca daca va crea probleme in continuare pe server vom fi nevoiti sa blocam contul
Mai jos am adaugat si query-urile cu pricina:
493980 forumbase localhost forumdates 478 Query SELECT a.forum_id, ug.user_id, g.group_id FROM (phpbb_acl_options o CROSS JOIN phpbb_user_group ug CROSS JOIN phpbb_groups g CROSS JOI
493658 forumbase localhost forumdates 497 Query SELECT a.forum_id, ug.user_id, g.group_id FROM (phpbb_acl_options o CROSS JOIN phpbb_user_group ug CROSS JOIN phpbb_groups g CROSS JOI
493240 forumbase localhost forumdates 525 Query SELECT a.forum_id, ug.user_id, g.group_id FROM (phpbb_acl_options o CROSS JOIN phpbb_user_group ug CROSS JOIN phpbb_groups g CROSS JOI
O zi buna
- Flavius11
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Cred ca doar cei de la host au acces acolo .