Problema Modificare we_clearblue

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Xplode
Nou venit
Versiune: 3.12
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema Modificare we_clearblue

Mesaj de Xplode »

Salutare am si eu o problema cu tema we_clearblue ...
Am facut mai multe modificari manuale, gen Anunturi Header, Efect Legenda, Modificare Profil, etc ...
Dar nu am dat mai deloc refresh la tema decat Purge Cache, iar acum dupa ceva timp am dat refresh la tema si imi apare asa : http://prntscr.com/3ttrri
Nu imi dau seama care ar fi problema de imi strica Meniul si Anunturile acelea iar Backgroundul se face alb la loc, problema e ca daca vreau sa mai adaug ceva si este necesar refresh la tema imi apare exact ca in poza de mai sus ... Spre norocul meu ca am facut un backup si l-am urcat, iar tema a revenit la normal, dar problema exista, daca dau refresh la tema / template.

URL forum: Forumul Meu
Versiunea phpbb 3: 3.12
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? recent
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? nu
MODurile instalate: top five, group icon
De cand a aparut problema semnalata? nu imi dau seama dupa care modificare a aparut, azi am dat refresh si a aparut asa, la purge cache nu apare.
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput). incepator, mediu
Template-ul folosit: we_clearblue
Limba/limbile instalate: en, ro
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Problema Modificare we_clearblue

Mesaj de Anișor »

Ofera un cont de test te rog.

Mutat din 3.0.x Suport pentru MODificări
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Xplode
Nou venit

Mesaj de Xplode »

L-am pus la dispozitie intr-un mesaj privat. Astept opinia ta. Mutumesc
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Anișor »

Nu vroiam cont de admin ci doar un cont pe care sa pot intra. Oricum, problema era de la scriptul pentru like pe facebook. Ti-am rezolvat eu problema.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Xplode
Nou venit

Mesaj de Xplode »

Son of God scrie:Nu vroiam cont de admin ci doar un cont pe care sa pot intra. Oricum, problema era de la scriptul pentru like pe facebook. Ti-am rezolvat eu problema.
Problema cu scriptul de Facebook e rezolvata, multumesc, dar la refresh tema tot imi apare problema cu meniul si anunturile acelea, imi lungeste liniile acelea ... Oricum multumesc dar cred ca o sa schimb tema cel mai bine, pentru ca sunt unele erori pe care nu le pot rezolva. Multumesc de intelegere, topic close va rog .
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”