Aseara functiona perfect, iar azi cand am intrat am tot felul de erori in special asta:
Am tot cautat eu sa vad la ce se refera eroarea asta "got error 28"Couldn't obtain category list.
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT c.cat_id, c.cat_title, c.cat_order FROM phpbb_categories c, phpbb_forums f WHERE f.cat_id = c.cat_id GROUP BY c.cat_id, c.cat_title, c.cat_order ORDER BY c.cat_order
Line : 119
File : /home/hosting/oancea/forum/includes/functions.php
Precizez ca singurul lucru intamplat intre cele 10 ore dintre ultimile mele verificari este faptul ca s-a mai inscris un utilizator nou care a postat cate ceva pe acolo.
Prima masura luata: am verificat baza de date care este OK sau asa pare. Oricum am facut un back-up, am sters niste sesiuni din tabelul phpbb_sessions (parca), si am incercat sa gasesc posturile ultimului utilizator inregistrat dar nu stiu in ce tabel sa ma uit...
Este posibil un hacking attempt ca nu prea stiu ce sa mai banuiesc?
De asemeni mai precizez ca nu pot sa instalez din nou forumul (cu back-up de la baza de date) din cauza unor probleme cu ISP-ul care nu mai permite uploadul prin ftp, mai precizez ca versiunea de phpBB este 2.0.4.
Am nevoie de ajutor, se poate face ceva fara sa pot uploada?