Couldn't obtain category list.

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
aurelian
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de aurelian »

Nu stiu ce s-a intamplat cu forumul meu peste noapte...
Aseara functiona perfect, iar azi cand am intrat am tot felul de erori in special asta:
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT c.cat_id, c.cat_title, c.cat_order FROM phpbb_categories c, phpbb_forums f WHERE f.cat_id = c.cat_id GROUP BY c.cat_id, c.cat_title, c.cat_order ORDER BY c.cat_order
Line : 119
File : /home/hosting/oancea/forum/includes/functions.php
Am tot cautat eu sa vad la ce se refera eroarea asta "got error 28"
Precizez ca singurul lucru intamplat intre cele 10 ore dintre ultimile mele verificari este faptul ca s-a mai inscris un utilizator nou care a postat cate ceva pe acolo.
Prima masura luata: am verificat baza de date care este OK sau asa pare. Oricum am facut un back-up, am sters niste sesiuni din tabelul phpbb_sessions (parca), si am incercat sa gasesc posturile ultimului utilizator inregistrat dar nu stiu in ce tabel sa ma uit...
Este posibil un hacking attempt ca nu prea stiu ce sa mai banuiesc?
De asemeni mai precizez ca nu pot sa instalez din nou forumul (cu back-up de la baza de date) din cauza unor probleme cu ISP-ul care nu mai permite uploadul prin ftp, mai precizez ca versiunea de phpBB este 2.0.4.
Am nevoie de ajutor, se poate face ceva fara sa pot uploada?
aurelian
Utilizator înregistrat

COMPLETARE

Mesaj de aurelian »

Forumul despre care vorbesc poate fi vazut aici : http://www.oancea.3x.ro/forum/
aurelian
Utilizator înregistrat

Revin din nou...

Mesaj de aurelian »

Mai fac o precizare: am download-at de pe ftp intrg situl meu si surpriza forumul merge perfect. Am acasa Apache 2.0.46, Mysql 4.0.13, pHp 4.3.2 iar la 3x din cate imi dau seama e Mysql 3.23.55. Cred ca asta nu e problema pentru ca aseara mergea perfect. :(
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

aurelian incearca sa uploadezi din nou includes/functions.php peste cea existenta in forum.. cred ca va merge. in niciun caz nu o sa se intample ceva rau ( parerea mea :lol: )
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Din ce cauze nu poti uploada?

Daca e de la server e foarte posibil ca serverul sa iti faca si problema aceasta. Poate lucreaza ceva si nu sunt toate functiile acceptate, mai ales daca pe local merge.
mihaitza
Fost coleg

Re: O problema ciudata...

Mesaj de mihaitza »

aurelian scrie: De asemeni mai precizez ca nu pot sa instalez din nou forumul (cu back-up de la baza de date) din cauza unor probleme cu ISP-ul care nu mai permite uploadul prin ftp, mai precizez ca versiunea de phpBB este 2.0.4.
Am nevoie de ajutor, se poate face ceva fara sa pot uploada?
BuGsY scrie:aurelian incearca sa uploadezi din nou includes/functions.php peste cea existenta in forum.. cred ca va merge. in niciun caz nu o sa se intample ceva rau ( parerea mea :lol: )
Nu va prea intelegeti!
aurelian
Utilizator înregistrat

Mesaj de aurelian »

Multumesc toturor ptr. raspunsuri dar nu am rezolvat nimic inca.
Problema cu uploadul este asa: din cauza unor colegi de retea care au floodat un anumit server de la noi din tara (nu stiu cu ce motiv), administratorul de retea ne-a blocat acesul la upload pe ftp (printre altele) retea destul de mare aproape 130 de calculatoare.
Din aceasta cauza eu nu imi por rescrie fisierele din directorul /includes (am sesizat ca sunt probleme cu mai multe fisiere de aici) lucru pe care l-as face cu cea mai mare placere (as face si un upgrade la 2.0.5).
Intrebarea mea este posibil ca intr-un interval de 10 ore (timp in care eu nu ma acesat forumul meu) sa imi apara erori asa din senin (aseara mergea perfect)? Singurul lucru nou este inregistrarea unui utilizator nou care a postat un nou subiect de discutie. Cred ca el este ultimul care a vazut forumul mergand.
Alta chestie care ma intriga este faptul ca eu mi-am downladat intreg situl (download merge pe ftp, nu si upload) si imi merge perfect (inclusiv cu baza de date existenta la ora asta) in conditiile pe care le-am descris mai sus (Apache2.0.46, MySql4.0.13, pHp 4.3.2 si Win XP+SP1.
Sa fie o problema cu serverul de la 3x?
Chiar nu stiu ce poate fi, de asta am nevoie de unele sfaturi.
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Se pare ca este o problema de la serverul 3x.ro deoarece am observat asta si la alte forumuri hostate aici (vezi http://www.scoala81.3x.ro)
Nu trebuie sa iti faci probleme in legatura cu lipsa ta sau cu inscrierea unui nou user. Poti pleca linistit 10 zile si forumul nu pateste nimic.

Pentru ca sa afli cand se va reveni la normal sau daca se va mai reveni scrie un mail la echipa tehnica 3x.ro
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Intradevar probleme exista shi pe alte forumuri instalate pe 3x.ro incearca sa uplodezi din nou includes/functions.php din alta parte
Off-Topic.. mihaitza vezi ca am observat ca eshti cam "belicos" :o
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Totusi, remarc ca lumea are PREA multe pretentii de la un serviciu de hosting absolut FREE!
Aurelian, nu are rost sa te agitzi, pentru ca, asha cum a spus si mihaitza, 3x.ro'u nu merge prea bine in ultima vreme. Shi sincer, nu cred sa-si revina prea curand. Probabil au deja mult prea multe site'uri hostate, deoarece vitezele decare erau capabil acum cateva luni sunt "de nevisat" acum.
Deci forumul tau e in regula, stai calm.
PS: Cum iti ruleaza programele de php pe apache 2x? C'am auzit cum ca n-ar prea functiona?! :x
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”